D-MARIN: Στην έκθεση Boot Düsseldorf 2024

d marin symmetexei stin ekthesi boot dusseldorf 2024

Η σειρά premium μαρίνων D-Marin θα αναδείξει τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στην επερχόμενη έκθεση σκαφών Boot Düsseldorf.

Οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία μαρίνων και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά τις μοναδικές προσφορές της D-Marin από τις 20 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024, στον χώρο της D-Marin στην Αίθουσα 13, Περίπτερο B04.

Η D-Marin αναμένεται να παρουσιάσει μια σειρά ψηφιακών λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, που περιλαμβάνουν επιδείξεις των αισθητήρων σκαφών της, οι οποίοι δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της κατάστασης του σκάφους τους, με δεδομένα όπως σεντινόνερα, θερμότητα, μπαταρία και τοποθεσία. Οι αισθητήρες σκαφών, μαζί με τις έξυπνες στήλες για την απομακρυσμένη διαχείριση και πληρωμή της κατανάλωσης ενέργειας, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εξειδικευμένης εφαρμογής της D-Marin, η οποία κυκλοφόρησε το 2023 και θα είναι επίσης διαθέσιμη για επίδειξη στην έκθεση.

Οι επισκέπτες στην έκθεση boot Düsseldorf μπορούν να βιώσουν από κοντά τη γοητεία των πολυάριθμων προορισμών κρουαζιέρας της D-Marin στη Μεσόγειο και στον Περσικό Κόλπο, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον πελάτη και προσφέροντας premium υπηρεσίες μαρίνας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Με μαρίνες σε εννιά χώρες, η D-Marin υπόσχεται μια αποκλειστική ματιά στις εμπειρίες σκαφών αναψυχής που περιμένουν τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Η D-Marin θα είναι χορηγός και θα συμμετέχει στη σειρά ανοικτών συζητήσεων Blue Dock Innovation 360°, που θα αφορούν τη βιωσιμότητα στον κλάδο των μαρίνων. Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα ανακαλύψετε τις πιο πρόσφατες επενδυτικές στρατηγικές με τον Εμπορικό Διευθυντή της D-Marin, Dean Smith. Στις 25 Ιανουαρίου θα εμβαθύνετε στο Ψηφιακό Μέλλον της Ιστιοπλοΐας με τον Γενικό Διευθυντή Ψηφιακής Τεχνολογίας, Matthias Gehring, ενώ την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου θα λάβετε μέρος σε μια συζήτηση για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή με την Αρετή Πριόβολου, Υπεύθυνη Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin.

Ο Dean Smith, Εμπορικός Διευθυντής της D-Marin, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναδείξουμε τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση των εμπειριών σκαφών αναψυχής στην έκθεση Boot Düsseldorf 2024 και πιστεύουμε ότι το νέο περίπτερο θα αντανακλά το απόγειο των τεχνολογικών εξελίξεων, αντιπροσωπεύοντας παράλληλα τις μοναδικές εμπειρίες που χαρακτηρίζουν την D-Marin. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε νέους και υφιστάμενους πελάτες, να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες και να μοιραστούμε τις αξίες της D-Marin».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Περίπτερο B04, Αίθουσα 13, στην έκθεση Boot Düsseldorf από 20-28 Ιανουαρίου 2024.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το 9ο Mediterranean Yacht Show…

Μέχρι την 1η Μαΐου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style