Τελετή ονοματοδοσίας 2 νεότευκτων Περιπολικών σκαφών Λ.Σ

Παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου η τελετή ονοματοδοσίας των δύο νεότευκτων Παράκτιων Περιπολικών σκαφών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ΠΠΛΣ 900 και ΠΠΛΣ 910.

Read more ...

Rock Marine: Ολική επαναφορά

Νέα εποχή για την Rock Marine. Τα θρυλικά σκάφη που άφησαν εποχή έρχονται με νέες γραμμές, ποιοτικά υλικά και υψηλές επιδόσεις. Η Rock Marine υπό νέο ιδοκτησιακό καθεστώς λανσάρει 2 νέα μοντέλα, το Rock 30 και Rock 36.

Read more ...

Kαμπάνια από τη D-Marin για 7 ημέρες δωρεάν ελλιμενισμό

Το παγκόσμιο δίκτυο μαρινών D-Marin που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία σχεδίασε και υλοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους την καμπάνια “Happy Berth Days” για τους ετήσιους πελάτες του δικτύου, με στόχο την ανάδειξη της εμπειρίας της διαμονής στις μαρίνες D-Marin.

Το σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού παρουσίασε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Παγκόσμιας Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (Π.Ο.Τ), σε συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε υβριδικά υπό την αιγίδα της Σαουδικής Αραβίας.

Read more ...

Η Vemar: Στο πλευρό της Σπίθας για να λάμψει ακόμα πιο δυνατά

Η Σπίθα δεν είναι μια ακόμα ιστοπλοΐκή ομάδα. Είναι ένα μοναδικό παράδειγμα θέλησης για ζωή και υπέρβασης, που οφείλουμε ν’ ακολουθήσουμε όλοι. Ο λόγος; Η συμμετοχή σ’ αυτή ατόμων με απώλεια όρασης.

Read more ...

Το (ΙΣΝ) ενεργοποιεί ξανά το πρόγραμμα ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνέχεια της αναστολής και μετέπειτα ανάκλησης της ευρείας δωρεάς του προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ενεργοποιεί δωρεά απευθείας σε 6 αναγνωρισμένους ναυτικούς και ιστιοπλοϊκούς ομίλους σε όλη τη χώρα.

Read more ...

Ο Στέφανος Χάνδακας υποψήφιος με την Κίνηση Φίλων Ιστιοπλοΐας για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο.

H Κίνηση Φίλων Ιστιοπλοΐας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΝΔΑΚΑ ως υποψήφιου τακτικού μέλος για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ο οποίος ταυτόχρονα θα είναι και ο νέος Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, υπεύθυνος για το γραφείο Αθλητισμού.

Read more ...

«Ασφάλεια στη Θάλασσα για σκάφη αναψυχής» από τη HELMEPA και τη Μαρίνα Φλοίσβου

Τη μεγάλη ανάγκη αλλά και το έλλειμμα ενημέρωσης και διαλόγου σχετικά με τα κρίσιμα ζητήματα ασφάλειας που άπτονται της χρήσης και λειτουργίας ιδιωτικών ή επαγγελματικών σκαφών αναψυχής ανέδειξαν η μαζική συμμετοχή και οι ζωηρές συζητήσεις που έλαβαν χώρα στη διάρκεια του διαδικτυακού workshop «Ασφάλεια στη Θάλασσα για σκάφη αναψυχής και mega-yachts», την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Φρέσκος Άνεμος: Η δικαίωση ήρθε μία μέρα μετά…

Πλήρη δικαίωση για τους έξι Ομίλους που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, επικαλούμενοι την ακυρότητα της επικείμενης Γενικής Συνελεύσεως, λόγω της μη σύννομης πρόσκλησης της 24/1/2021 και ζήτησαν το διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα διενεργούσε τις εκλογές.

People - Οι άνθρωποι του Yachting. Ενα πολυτελές λεύκωμα από την Ondeck Media

H Ondeck Media παρουσιάζει ένα πολυτελές και υψηλού επιπέδου λεύκωμα. Μια μοναδική έκδοση με επίκεντρο τους επαγγελματίες του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής, μιας σπουδαίας και πολυδιάστατης αγοράς.

Read more ...
Mr Triantafillou and Mr Katsikadis

Η Μαρίνα Φλοίσβου «Πρεσβευτής Ασφάλειας» της HELMEPA

Η Μαρίνα Φλοίσβου, Εταιρικό Μέλος της HELMEPA από το 2008, αποτελεί την πρώτη μαρίνα στην Ελλάδα που λαμβάνει τον τίτλο του «Πρεσβευτή Ασφάλειας».

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Φρέσκος Άνεμος: Η δικαίωση ήρθε μία μέρα μετά…

Πλήρη δικαίωση για τους έξι Ομίλους που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

ONDECK TV: Γιώργος Ρηγινός, Managing Dir…

Ο Γιώργος Ρηγινός, Managing Director της Onda Tenders, μας ξεναγεί...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer: H Αναγέννηση του Aquaracer

To πολυτελές ρολόι – εργαλείο για όλες τις δουλειές της...

Style