ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Sky Lounge


Design & Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling Edition”

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR παρουσιάζει το νέο χρονογράφο Pelagos FXD Chrono, ειδικά σχεδιασμένο για την αγωνιστική ποδηλασία της ελβετικής ομάδας TUDOR Pro-Cycling Team που...

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με 52 διαμάντια και μια γυαλισμένη κορώνα με άλλο ένα διαμάντι.

Business intelligence

Ελίν: Kαινοτόμες λύσεις της για τη ναυτιλία στα…

Η ελίν συμμετείχε και φέτος στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2024» παρουσιάζοντας τις προηγμένες λύσεις της για τον κλάδο της ναυτιλίας.

Ποσειδώνια 2024: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Howden Marine

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα αλλά και ένας από τους πιο σημαντικούς Marine Insurance Brokers, κάνει δυνατή την παρουσία της για άλλη μία φορά...

Owner's Car (GR)

Alfa Romeo 42nd “1000 Miglia”

Η Alfa Romeo στο 42ο Ιστορικό “1000 Miglia”

Από τις 11 έως και τις 15 Ιουνίου 2024 διεξάγεται στην Ιταλία και την κλασική πλέον διαδρομή Μπρέσια-Ρώμη-Μπρέσια, το 42ο “1000 Miglia” όπου πάνω από 400 κλασικά αυτοκίνητα λαμβάνουν μέρος.

Αποκάλυψη της νέας Bentley Continental GT

Η νέα Continental GT τέταρτης γενιάς είναι η πρώτη Bentley που θα χρησιμοποιήσει το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης Ultra Performance Hybrid.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11.98 Bellissima

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με το ιδανικό σκάφος για την περίσταση.

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο 2o στάδιο υλοποίησης μπαίνει το πρόγραμμα της ελίν…

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο του προγράμματος «Καμία πηγή ρύπανσης δεν είναι ασήμαντη» με την Aegean Rebreath, η ελίν ανακοινώνει την δεύτερη φάση της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο του...

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός του Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία.