D-Marin: Επισφραγίζει τη δέσμευσή της για ασφάλεια στις Ελληνικές Μαρίνες

d-marin episfragizei ti desmeusi tis gia asfaleia stis ellinikes paralies

Η D-Marin, η επιλογή των premium μαρίνων, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τον ρόλο της ως Πρεσβευτής Ασφάλειας για την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA).

Ο συγκεκριμένος ρόλος αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης του Ομίλου D-Marin στην τήρηση των κανονισμών και οδηγιών ασφαλείας αλλά και στην ενθάρρυνση και όλων όσων δραστηριοποιούνται στο χώρο της θάλασσας να πράξουν το ίδιο, πετυχαίνοντας την ευρύτερη ενίσχυση της κουλτούρας ασφαλείας στην τοπική κοινότητα αλλά και στις ευρύτερες περιοχές όπου και δραστηριοποιείται.

Η ανακήρυξη του ρόλου της D-Marin ως «Πρεσβευτής Ασφάλειας» γιορτάστηκε την «Εθνική Ημέρα Πρόληψης Θαλάσσιων Ατυχημάτων και Πνιγμών» κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στη Μαρίνα Ζέας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη HELMEPA και τους εταίρους της, ENAK (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία) και MEPP (Mediterranean Company Environmental Protection).

d marin episfragizei ti desmeusi tis gia asfaleia stis ellinikes paralies1

Η Αρετή Πριοβόλου, Υπεύθυνη Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin δήλωσε: «Η ασφάλεια στη θάλασσα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη δέσμευσή μας για την παροχή ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και εγκαταστάσεων αναψυχής, πάντα σε πλήρη συμφωνία με την ισχυρή στρατηγική ESG και την πολιτική Υγείας και Ασφάλειας που εφαρμόζουμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υποδεχόμαστε υπερήφανα τον ρόλο του Πρεσβευτή Ασφάλειας που μας απένειμε η HELMEPA».

Η Κωνσταντίνα Λεοντσίνη, Υποδιευθύντρια της Μαρίνας Ζέας, παρέλαβε το πιστοποιητικό του Πρεσβευτή Ασφάλειας από τον Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της HELMEPA, Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου και σχολίασε: «Αγκαλιάζουμε τον ρόλο μας ως ένα ακόμα ορόσημο που σηματοδοτεί τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που αφιερώσαμε για την εκπαίδευσή μας και την κατάκτηση του τίτλου του Πρεσβευτή Ασφάλειας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το πιστοποιητικό μας από τη HELMEPA, το οποίο υπερήφανα παρουσιάζουμε στη Μαρίνα Ζέας, και θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε όσους και όσες βρίσκονται στο περιβάλλον μας να σκέφτονται και να μεριμνούν για την ασφάλεια μέσα και γύρω από τη μαρίνα αλλά και στο ευρύτερο δίκτυο».

Η D-Marin στοχεύει να ενισχύσει την εκπαίδευση σχετικά με τα θέματα ασφαλείας και στις 20 μαρίνες της, εντείνοντας τη σημασία της δέσμευσής της σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style