Συνεργασία Damen και Erma First

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Damen με την Erma First

Η ελληνική εταιρεία Erma First θα προμηθεύει την Damen με το σύστημά της “oneTANK”, το οποίο είναι το μικρότερο σύστημα επεξεργασίας νερού έρματος στον κόσμο

Read more ...
EOT War Museum

Συνεργασία ΕΟΤ – Πολεμικού Μουσείου για την προβολή του στρατιωτικού τουρισμού

Με στόχο την προώθηση του στρατιωτικού τουρισμού από τον ΕΟΤ, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, επισκέφτηκε χθες το Πολεμικό Μουσείο.

CEO Clubs Greece Forum: Πρόσκληση σε Ανύψωση

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων έντεκα ετών, το CEO Clubs Greece κλείνει και αυτήν τη χρονιά δυναμικά με το καθιερωμένο ετήσιο Forum που απευθύνεται στα μέλη του Club και τις διοικητικές τους ομάδες και που φέτος διενεργείται στο Divani Apollon Palace & Thalasso στις 17 Νοεμβρίου 2021.

Διαγωνισμός για την μαρίνα Ιτέας από το ΤΑΙΠΕΔ

Διαγωνισμός για την μαρίνα Ιτέας από το ΤΑΙΠΕΔ

Στην αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ανάπτυξη περιουσιακών στοιχείων με σημαντικό τοπικό αποτύπωμα και την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης. 

Read more ...

Olympia Forum: Ένα βιώσιμο μέλλον για τα ελληνικά νησιά

“Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η ανάπτυξη προωθημένης νησιωτικής πολιτικής” τόνισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πάνελ “Προς μία βιώσιμη νησιωτική πολιτική”, που συντόνισε ο δημοσιογράφος του Newsbomb, Βασίλης Σκουλαράκος και παρουσίασε το Olympia Forum II, που οργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Elinoil Skipper ONDECK

Η ΕΛΙΝΟΙΛ "True Leader" της Ελληνικής Οικονομίας για όγδοη συνεχή χρονιά

Τη διάκριση "True Leaders" από την ICAP απέσπασε για όγδοη συνεχή χρονιά η ΕΛΙΝΟΙΛ. Ανάμεσα σε συνολικά 30.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για τις επιδόσεις τους με βάση τα δημοσιοποιημένα οικονομικά τους αποτελέσματα, η Εταιρία βραβεύτηκε για την κερδοφορία, την αύξηση του αριθμού εργαζομένων, τον κύκλο εργασιών και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητά της.

Volvo Cars

Volvo Cars: αύξηση 8,8% στις πωλήσεις

Η Volvo Cars ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων κατά 8,8% για τους πρώτους 11 μήνες του 2021, στα 634.257 αυτοκίνητα, και βρίσκεται καθ' οδόν προς την πραγματοποίηση υψηλότερων πωλήσεων στο σύνολο του έτους που διανύουμε, σε σχέση με το 2020.

[Promo] 10 λόγοι για να βάλετε τα Pennie στη ζωή σας

Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας, τα Pennie είναι γνωστά για την ποικιλία λευκών ειδών και ειδών σπιτιού και τη μοναδική αισθητική τους.

Read more ...

Απολογισμός δράσεων της πλατφόρμας ανοιχτού διαλόγου YES FORUM

Η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου YES FORUM μεταξύ νέων και στελεχών της ναυτιλίας, κατά το διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2021 έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 15 δράσεις με τη συμμετοχή 5.000 νέων μαθητών, φοιτητών, απόφοιτών, στελεχών, και 100 καταξιωμένων μελών από το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας.

Ο Πειραιάς homeport για το MSC Lirica από το καλοκαίρι του 2022

Με λιμάνι βάσης (homeport) για όλη τη σεζόν τον Πειραιά, η MSC Cruises ξεκινά τα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου από το καλοκαίρι του 2022.

Read more ...

Ναυπηγεία Μπεκρής: Yψηλού επιπέδου Nαυπηγοεπισκευαστικές υπηρεσίες [Video]

Σε κομβικό σημείο στην περιοχή Αμπελάκια στη Σαλαμίνα, τα Ναυπηγεία Μπεκρής προσφέρουν υψηλού επιπέδου ναυπηγοεπισκευαστικές υπηρεσίες.

Read more ...

Β. Κικίλιας: Οι χειμερινοί προορισμοί αξίζουν τη φροντίδα και τη στήριξή μας

Σημεία Συνέντευξης του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στην εκπομπή Live News του Mega και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Μοτοδυναμική: Η νέα ταυτότητα

Η Μοτοδυναμική, με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός ταυτισμένος με την αγάπη για κίνηση και εξέλιξη.

Read more ...

Οι προτεραιότητες της κρουαζιέρας αναδείχθηκαν στις συναντήσεις μεταξύ CLIA και Ελληνικής Κυβέρνησης

Η CLIA επαίνεσε την Ελλάδα για τον ηγετικό της ρόλο στην επανέναρξη της κρουαζιέρας το 2021 και παρουσίασε τις προτεραιότητες του κλάδου για το 2022. 

Στρατηγική Συνεργασία BlueFuel – Scale Gas

Η BlueFuel και η ισπανική εταιρία Scale Gas - θυγατρική της Enagas- ανακοινώνουν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, για την κατασκευή των πρώτων πρατηρίων υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) ως καυσίμου κίνησης στην Ελλάδα.

Βραβείο Best Employee’s Experience για τη Manifest Services στα HR Awards 2021

Η Manifest Service έλαβε το βραβείο Bronze, στην κατηγορία Best Employee’s Experience στα HR Awards 2021. 

CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ: Συνεργασία με την BRANDTALES Ε.Π.Ε

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. υπέγραψε συμβόλαιο με την BRANDTALES Ε.Π.Ε, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων της WiWell στην Ελλάδα.

Read more ...
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής εν πλω

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ExcellenSeas Motodynamics

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ χορηγεί το πρόγραμμα υποτ…

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει τους μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

omega new speedmaster 2022

Η OMEGA ξεκινά το 2022 με ένα νέο Speedm…

Για το πρώτο μεγάλο λανσάρισμα του 2022, η OMEGA παρουσιάζει...

Style