D-Marin: Oliver Dörschuck, o νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το Διοικητικό Συμβούλιο της D-Marin ανακοινώνει τον Oliver Dörschuck ως νέο Διευθύνων Σύμβουλο, από την 1η Ιουνίου, 2021.

Η ελληνική ναυτιλία στο σταυροδρόμι της βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας

Το ένα πέμπτο του παγκόσμιου στόλου και οι μισές εμπορικές συναλλαγές της Ευρώπης πραγματοποιούνται από Έλληνες πλοιοκτήτες, οι οποίοι πέρα από την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας ενσωματώνουν το όραμα της πράσινης ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Read more ...

CEO Clubs Greece: Mε ανανεωμένη στρατηγική δεκαετίας

Παρουσιάστηκε στις 30 Μαρτίου η ανανεωμένη στρατηγική με την οποία το CEO Clubs Greece ανοίγει την αυλαία της δεύτερης δεκαετίας λειτουργίας του.

Read more ...

SIXT: Rental Company of The Year στα Mobility Awards 2021

O πετυχημένος θεσμός των Mobility Awards συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές και η αξιολόγηση κρίθηκε με βάση βαθμολογίες σε διαφορετικές ενότητες.

Bellos Signage Manufacturer: Οι ειδικοί στην σήμανση Σκαφών

Από επιγραφές Σκαφών μέχρι προσόψεις κτιρίων αλλά και ψηφιακές εκτυπώσεις, η Bellos Signage Manufacturer παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικής σήμανσης σε στεριά και θάλασσα.

Read more ...

[Promo] Best Oil: Ο αξιόπιστος συνοδοιπόρος σας στις θαλασσινές αποδράσεις

Διατηρώντας ηγετική θέση στο χώρο της διανομής πετρελαίου, η Bestoil προσφέρει από το 1978 υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Read more ...

[Promo] Yachts Society #the real yachting life

H  Yachts Society χαράζει το δικό της δρόμο στη θάλασσα και στο yachting με καινοτόμες ιδέες προσαρμοσμένες στις νέες εποχές. 

Read more ...

Η Grecian Air Seaplanes ξεκινά τις πρώτες πτήσεις με υδροπλάνα στην Ελλάδα

Η Grecian Air Seaplanes έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην Ελλάδα σχετικά με τη διασύνδεση των ελληνικών νησιών και των παραλίμνιων περιοχών τόσο με την ηπειρωτική χώρα, όσο και μεταξύ τους.

Read more ...

H Cosmos Yachting 34 χρόνια πρωταγωνιστής στην αγορά του Θαλάσσιου Τουρισμού

Η Cosmos Yachting ιδρύθηκε το 1987 και έκτοτε πρωταγωνιστεί στην αγορά του παγκόσμιου yachting και θαλάσσιου τουρισμού με νέες συνεργασίες, εξάπλωση του δικτύου της και συνεχή ανανέωση των υπηρεσιών της.

Read more ...

"Covid-free" η ομάδα του ONDECK με test από το Mediterraneo Hospital

Δίνοντας για μία ακόμα φορά προτεραιότητα στην προστασία της υγείας των υπαλλήλων αλλά και των συνεργατών της, η ONDECK MEDIA με τη συμβολή του Mediterraneo Hospital, προχώρησε στη διενέργεια τεστ μοριακής ανίχνευσης του ιού COVID-19 σε όλα τα στελέχη της."

Η Hyatt Hotels λάνσαρε το Great Relocate

Η Hyatt Hotels λάνσαρε το Great Relocate, ένα ειδικό πακέτο που προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής μακράς διάρκειας.

Read more ...

[PROMO] DYNAMIC BOATS: 40 χρόνια ισχυρής παρουσίας

Τέσσερις δεκαετίες συμπληρώνει η εταιρεία DYNAMIC BOATS έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο του σκάφους αναψυχής και των σχετικών υπηρεσιών.

Read more ...

Συνάντηση της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της HOPEgenesis

O Πρόεδρος της HOPEgenesis Δρ. Στέφανος Χανδακάς και η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη Βουλευτής Α’ Αθηνών και Πρέσβης του κοινωφελούς έργου της HOPEgenesis, συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Ν. Σακελλαροπούλου. 

Read more ...

Hellenic Seaplanes και IFLY: Mνημόνιο συνεργασίας

Οι δύο αναδυόμενες εταιρείες μοιράζονται το όραμα της επόμενης ημέρας σχεδιάζοντας να ανοίξουν νέες αγορές, να δημιουργήσουν νέα τουριστικά προϊόντα και να αυξήσουν το μερίδιο συμμετοχής τους στο εισερχόμενο, εξερχόμενο αλλά και ντόπιο επιβατικό κοινό της Ελλάδας.

Read more ...
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

ONDECK TV: Γιώργος Ρηγινός, Managing Dir…

Ο Γιώργος Ρηγινός, Managing Director της Onda Tenders, μας ξεναγεί...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer: H Αναγέννηση του Aquaracer

To πολυτελές ρολόι – εργαλείο για όλες τις δουλειές της...

Style