O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι Υποστηρικτής και Medical Partner στο Olympic Yacht Show 2021 

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι Υποστηρικτής και Medical Partner στο Olympic Yacht Show 2021

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος ελληνικός πόλος υγείας στη χώρα μας παρέχει, για μία ακόμα φορά, την ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες διεθνείς εκδηλώσεις, όπως αυτή του Olympic Yacht Show.
Σε αυτό το πλαίσιο έχει αναλάβει την Ιατρική Κάλυψη των υγειονομικών αναγκών που τυχόν προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του OLYMPIC YACHT SHOW, με Κινητή Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, επανδρωμένη με εξειδικευμένους διασώστες.

OLYS2021 AthensMedicalGroup

Το Olympic Yacht Show είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για την αγορά του Yachting και της θαλάσσιας Αναψυχής. Διοργανώνεται από την ONDECK EVENTS σε συνεργασία με την Olympic Marine και θα πραγματοποιηθεί 01-05 Οκτωβρίου 2021, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, σε μια από τις κορυφαίες και καλά οργανωμένες μαρίνες σε όλη τη Μεσόγειο.

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την πλήρη στήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής.

OYS 1


Όμιλος Ιατρικού Αθηνών
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984 από το Δρ. Γ. Αποστολόπουλο. Σήμερα 36 χρόνια μετά, ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 νοσηλευτικών κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 άρτια καταρτισμένους κι εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης, ενώ παράλληλα, διαθέτει 4 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, με την επωνυμία MEDSANA.

Μέσω του στρατηγικού πλάνου επενδύσεων έχει εξασφαλίσει καινοτόμο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει στο ιατρικό του προσωπικό, να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες σε πολλούς τομείς, όπως η ρομποτική χειρουργική, η καρδιοχειρουργική, η επεμβατική καρδιολογία, η ογκολογία, η νευρολογία, η νευροχειρουργική, η επεμβατική νευροακτινολογία, η γενική χειρουργική, η ουρολογία, η γυναικολογία, η ορθοπεδική, η μικροχειρουργική, η πλαστική χειρουργική και η τεχνητή γονιμοποίηση (IVF).
Όλα τα νέα του Ομίλου στο website www.iatriko.gr και στα accounts του Ομίλου σε Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

 

  iatriko intro

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι Υποστηρικτής και Medical Partner στο Olympic Yacht Show 2021

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style