[Breaking News] Αναβολή του Olympic Yacht Show για το 2021 λόγω Covid-19

Η ONDECK EVENTS βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή του Olympic Yacht Show 2020 για τις προγραμματισμένες ημερομηνίες 01-04 Οκτωβρίου 2020, λόγω των έκτακτων μέτρων* που λαμβάνει η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Read more ...

Eδώ για εσάς, όπως είμαστε επί 9 συναπτά έτη | ONDECK Media | IX Anniversary

Mε αφορμή τις εξελίξεις, τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, η ONDECK Media σήμερα 1η Απριλίου συμπληρώνει 9 Χρόνια και συνιστά ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και ευρηματικότητα. Αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, παραδοσιακά ξύλινα σκάφη και λέμβοι, έξοχα δείγματα της τέχνης καραβομαραγκών διαφόρων παραδόσεων, συμμετείχαν στον 1ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ξύλινων Σκαφών «ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020». 

Read more ...

Webinar με τίτλο ”Coating Technologies” από το Ν.Ο.Π.Φ. και την Ondeck Media

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου και η Σχολή Ανοικτής θαλάσσης του ΝΟΠΦ, σε συνεργασία με την Ondeck Media, διοργανώνουν το webinar με τίτλο ”Coating Technologies”.  

Read more ...

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ξύλινων Σκαφών «ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020»

Ο πρώτος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ξύλινων Σκαφών «ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020» θα πραγματοποιηθεί από τις 30/10 έως την 1/11/2020 στον θαλάσσιο χώρο, στο κέντρο του Φαληρικού Όρμου.

Read more ...

ΝΑΥΣ: Η ανάδειξη της ελληνικής ναυπηγικής στο Ί.Ευγενίδου

To έργο ΝΑΥΣ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 

Read more ...

Διάκριση για την D-Marin Ζέα στα Superyacht Business Awards

Η D-Marin Ζέα, μέλος του D-Marin Group, βραβεύθηκε ως η 2η καλύτερη μαρίνα στο Αιγαίο στην κατηγορία «Καλύτερες Μαρίνες 2020» των Superyacht Business Awards. 

Read more ...

Το 11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

Το 11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας, που διοργανώθηκε από την Αδελφότητα Υδραίων Αθηνών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Read more ...

Yachting Awards by ONDECK. Ένας χρόνoς από την μεγάλη γιορτή του Yachting

Ενα έτος συμπληρώθηκε από την λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους Πρωταγωνιστές του Yachting. Ας δούμε τα highlights με μια ευχή να είμαστε όλοι μαζί στα Yachting Awards 2021.

Read more ...

Μεγάλη επιτυχία για το Akis Tsarouchis Rhodes 19 Spetses Summer Clinic

Άλλη μια αφορμή δόθηκε μεταξύ 31 Ιουλίου και 2 Αυγούστου σε αρκετούς να επισκεφθούν τις Σπέτσες με αφορμή το το Akis Tsarouchis Rhodes 19 Spetses Summer Clinic από τον Ναυτικό Όμιλο Σπετσών το οποίο είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή.

“Στον αέρα” το 1o Virtual Charter Yacht Show διεθνώς από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού

Το πρώτο Virtual Charter Yacht Show έχει ελληνική υπογραφή και βρίσκεται στον διαδικτυακό “αέρα”  αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί την αιχμή του δόρατος της “βαριάς” βιομηχανίας της χώρας.

Η Πολιτεία αρωγός στο Olympic Yacht Show 2020

Εθνική υπόθεση με την Πολιτεία και θεσμούς ως υποστηρικτές του Olympic Yacht Show 2020 για την δημιουργία μία εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας

Read more ...

Η Ελλάδα μέσα στη «χρυσή» Λίγκα της ιστιοπλοΐας

Με την ομάδα «Αργοναύτες», κορυφαίοι Έλληνες αθλητές της ιστιοπλοΐας θα πάρουν μέρος στο Star Sailors League Gold Cup, μία διοργάνωση η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και τα τουρνουά τένις της ΑΤΡ.

11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

H Αδελφότης Υδραίων Αθηνών  διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία, στο ιστορικό νησί της Ύδρας, το «Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας».

Read more ...

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Honorary Yachting Awards 2019: Μαρίνα Φλοίσβου

Ο απόλυτος προορισμός σε υπηρεσίες ελλιμενισμού και ψυχαγωγίας, η Μαρίνα Φλοίσβου απέσπασε τιμητικό βραβείο στα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

O Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γ.Γ. Ναυτιλία…

O Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γ.Γ. Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

SANGUEL, η αναζήτηση ενός ατέλειωτου καλ…

Μετουσίωση ενός ιδανικού που θέλει όλους τους ξεχωριστούς προορισμούς του...

Style