Eδώ για εσάς, όπως είμαστε επί 9 συναπτά έτη | ONDECK Media | IX Anniversary

Mε αφορμή τις εξελίξεις, τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, η ONDECK Media σήμερα 1η Απριλίου συμπληρώνει 9 Χρόνια και συνιστά ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και ευρηματικότητα. Αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή. 

Νέο Webinar για την Ασφάλιση Σκάφους

Webinar με θέμα την Ασφάλιση σκάφους αναψυχής με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κοντοβασίλη*

Η Ελλάδα μέσα στη «χρυσή» Λίγκα της ιστιοπλοΐας

Με την ομάδα «Αργοναύτες», κορυφαίοι Έλληνες αθλητές της ιστιοπλοΐας θα πάρουν μέρος στο Star Sailors League Gold Cup, μία διοργάνωση η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και τα τουρνουά τένις της ΑΤΡ.

Blue Economy Forum: «Η θαλάσσια οικονομία μοχλός ανάκαμψης από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας»

Την ισχυρή πολιτική βούληση για την προώθηση της θαλάσσιας οικονομίας, ως συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας, για την ισχυρή ανάκαμψη από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, εξέφρασαν στην διάσκεψη με τίτλο “Blue Economy Forum: The Way to Green Recovery” οι υπουργοί της κυβέρνησης Ιωάννης Πλακιωτάκης και Σπήλιος Λιβανός.

Read more ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, παραδοσιακά ξύλινα σκάφη και λέμβοι, έξοχα δείγματα της τέχνης καραβομαραγκών διαφόρων παραδόσεων, συμμετείχαν στον 1ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ξύλινων Σκαφών «ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020». 

Read more ...

Webinar με τίτλο ”Coating Technologies” από το Ν.Ο.Π.Φ. και την Ondeck Media

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου και η Σχολή Ανοικτής θαλάσσης του ΝΟΠΦ, σε συνεργασία με την Ondeck Media, διοργανώνουν το webinar με τίτλο ”Coating Technologies”.  

Read more ...

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ξύλινων Σκαφών «ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020»

Ο πρώτος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ξύλινων Σκαφών «ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2020» θα πραγματοποιηθεί από τις 30/10 έως την 1/11/2020 στον θαλάσσιο χώρο, στο κέντρο του Φαληρικού Όρμου.

Read more ...

ΝΑΥΣ: Η ανάδειξη της ελληνικής ναυπηγικής στο Ί.Ευγενίδου

To έργο ΝΑΥΣ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 

Read more ...

Διάκριση για την D-Marin Ζέα στα Superyacht Business Awards

Η D-Marin Ζέα, μέλος του D-Marin Group, βραβεύθηκε ως η 2η καλύτερη μαρίνα στο Αιγαίο στην κατηγορία «Καλύτερες Μαρίνες 2020» των Superyacht Business Awards. 

Read more ...

Το 11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

Το 11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας, που διοργανώθηκε από την Αδελφότητα Υδραίων Αθηνών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Read more ...

Yachting Awards by ONDECK. Ένας χρόνoς από την μεγάλη γιορτή του Yachting

Ενα έτος συμπληρώθηκε από την λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους Πρωταγωνιστές του Yachting. Ας δούμε τα highlights με μια ευχή να είμαστε όλοι μαζί στα Yachting Awards 2021.

Read more ...

Μεγάλη επιτυχία για το Akis Tsarouchis Rhodes 19 Spetses Summer Clinic

Άλλη μια αφορμή δόθηκε μεταξύ 31 Ιουλίου και 2 Αυγούστου σε αρκετούς να επισκεφθούν τις Σπέτσες με αφορμή το το Akis Tsarouchis Rhodes 19 Spetses Summer Clinic από τον Ναυτικό Όμιλο Σπετσών το οποίο είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή.

“Στον αέρα” το 1o Virtual Charter Yacht Show διεθνώς από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού

Το πρώτο Virtual Charter Yacht Show έχει ελληνική υπογραφή και βρίσκεται στον διαδικτυακό “αέρα”  αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί την αιχμή του δόρατος της “βαριάς” βιομηχανίας της χώρας.

Η Πολιτεία αρωγός στο Olympic Yacht Show 2020

Εθνική υπόθεση με την Πολιτεία και θεσμούς ως υποστηρικτές του Olympic Yacht Show 2020 για την δημιουργία μία εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας

Read more ...

Τα πιο Δημοφιλη > Events

5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της «Ν»

Με την παρουσία και συμμετοχή στις εργασίες του τεσσάρων υπουργών της κυβέρνησης και με κεντρικό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

ONDECK TV: Γιώργος Ρηγινός, Managing Dir…

Ο Γιώργος Ρηγινός, Managing Director της Onda Tenders, μας ξεναγεί...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer: H Αναγέννηση του Aquaracer

To πολυτελές ρολόι – εργαλείο για όλες τις δουλειές της...

Style