OLYMPIC YACHT SHOW 2021: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, πραγματοποιείται στο Σούνιο και την Olympic Marine 01 – 05 Οκτωβρίου 2021, το 1ο OLYMPIC YACHT SHOW, η μεγάλη εκδήλωση για την αγορά του Yachting. 

Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό γεγονός με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα που δημιουργεί ο κλάδος. Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση για την ανάδειξη του Σκάφους αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού στη χώρα μας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ να προωθεί πρωτοβουλίες και δράσεις θεματικών μορφών τουρισμού που εμπλουτίζουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και προσελκύουν το ενδιαφέρον επισκεπτών αυξημένων απαιτήσεων

OYS 1

Το 1ο OLYMPIC YACHT SHOW θα πραγματοποιηθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Σούνιο και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος της εκδήλωσης, είναι να καταστεί γόνιμo πεδίο επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής. Η εκδήλωση έχει διεθνή χαρακτήρα και σαφή προσανατολισμό προς τις ξένες αγορές.

Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία. Οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine AE, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με την αντίστοιχη αγορά στο εξωτερικό.

«Το Olympic Yacht Show απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς».

OYS2021 AuspicesAll Gr

 

Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η εταιρεία Jaguar Land Rover

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style