Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με 52 διαμάντια και μια γυαλισμένη κορώνα με άλλο ένα διαμάντι.

Η Omega παρουσιάζει τον πολυτελή της νέο χρονογράφο, με τη λάμψη των Brand ambassadors Kaia Gerber, Han So-hee και Liu Shishi. Πρωτοεμφανιζόμενη το 2017, η συλλογή Omega Speedmaster 38 mm έδωσε στους fans της μάρκας μια πολυτελή πρόταση στο πολύ αναγνωρίσιμο στιλ ενός χρονογράφου.

Ιδιαίτερα δημοφιλές ήταν το Speedmaster 38 mm “Cappuccino” σε χρυσό Sedna™ 18K, με οριζόντια, καφέ, οβάλ υπο-καντράν και κάθετο, οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6. Ήταν ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τα οβάλ υπο-καντράν που είχαν τα ρολόγια De Ville στο παρελθόν.

Omega Speedmaster 38mm 2

Οι διαμαντένιες προσθήκες

Φέτος, η Omega επέκτεινε τη συλλογή για να συμπεριλάβει 8 νέα μοντέλα: δύο από το χρυσό Sedna™18K της Omega, δύο από χρυσό Moonshine™ 18K και τέσσερα από κλασσικό ατσάλι με μια επιλογή 2 εντυπωσιακών χρωμάτων για τα καντράν τους.

Επιπλέον της διαμαντένιας στεφάνης, περίπου στο 1,5 καράτια, κάθε ρολόι έχει 3 υπο-καντράν στολισμένα περιφερειακά με διαμάντια. Φυσικά ακόμη και με τη διακόσμηση διαμαντιών τα ρολόγια παραμένουν Speedmaster στη βάση τους. Η Omega έχει μείνει πιστή στο χαρακτήρα και την κληρονομιά του πιο εικονικού της χρονογράφου.

Omega Speedmaster 38mm 3

Χρυσός Sedna και πολύτιμες πέτρες

Οι προσθήκες του 2024 περιλαμβάνουν δύο μοντέλα φτιαγμένα από χρυσό Sedna™ 18K και τα δύο με καφέ PVD και οριζόντια υπο-καντράν με ασημί επίστρωση. Οι δείκτες ωρών/λεπτών είναι από γυαλισμένο χρυσό Sedna™ 18K γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova που εκπέμπει μια πράσινη λάμψη.

Το ένα μοντέλο έρχεται με γυαλισμένο, ματ μπρασελέ από χρυσό Sedna™18K που διαθέτει το σύστημα προσαρμογής μεγέθους της Omega «comfort release. Το άλλο έχει καφέ λουράκι με αναδιπλούμενη μπούκλα από χρυσό Sedna™ 18K.

Omega Speedmaster 38mm 5

Χρυσό Moonshine και λάμψη

Αυτά τα 2 νέα μοντέλα της Omega από χρυσό Moonshine™ 18K διαθέτουν καντράν από πράσινο PVD με οριζόντια οβάλ υπό-καντράν με ασημί καθώς κι ένα κάθετο οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6. Οι δείκτες ωρών/λεπτών είναι από γυαλισμένο χρυσό Moonshine™ 18K γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova που εκπέμπει μια πράσινη λάμψη.

Οι λάτρεις αυτού του Speedmaster 38 mm μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός γυαλιστερού, βουρτσισμένου μπρασελέ από χρυσό Moonshine™ 18Κ με το πατενταρισμένο σύστημα της Omega «comfort release» κι ένα πράσινο, δερμάτινο λουράκι με αναδιπλούμενη μπούκλα από χρυσό Moonshine™ 18K.

Omega Speedmaster 38mm 7

Κλασσικό ατσάλι

Για τους fans των ατσάλινων η Omega έχει τέσσερις νέες προτάσεις. Δύο με χρωματιστά PVD καντράν, σε καφέ και πράσινο και επιλογή από: μπρασελέ με το πατενταρισμένο στο κούμπωμα σύστημα προσαρμογής μεγέθους της Omega «comfort release ή δερμάτινο λουράκι στο χρώμα του καντράν με αναδιπλούμενη μπούκλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Κοινό και στις τέσσερις εκδόσεις είναι τα οριζόντια οβάλ υποκαντράν με την ασημί επίστρωση, ένα κάθετο οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6 και οι δείκτες ωρών/λεπτών από γυαλισμένο χρυσό Sedna™ 18K γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova.

Omega Speedmaster 38mm 4

Πίσω όψη και μηχανισμός

Όλα αυτά τα λαμπερά μοντέλα έχουν βιδωμένο καπάκι στην πίσω όψη με χαραγμένο το σήμα του θαλάσσιου αλόγου που αποτελεί αναφορά στην ξεχωριστή ιστορία του Speedmaster. Τη λειτουργία του ρολογιού εξασφαλίζει ο πιστοποιημένος επίσημος μηχανισμός: Omega Co-Axial Calibre 3330.

Σχεδιαστική έμπνευση

Ανέκαθεν ο σκοπός ήταν ο εντυπωσιασμός με έμφαση στο στοιχείο της πολυτέλειας που αποπνέουν οι γυαλιστερές κάσες και οι αστραφτερές διαμαντένιες στεφάνες του περίπου 1,5 καρατιού. Για τα καντράν, οι σχεδιαστές της Omega πήραν την έμπνευσή τους από τα πιο διάσημα μοντέλα του παρελθόντος.

Όπως το πράσινο καντράν των 42mm του Moonwatch σε χρυσό Moonshine™ και το καφέ καντράν του De Ville Chocolate, που ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες πριν λίγα χρόνια.

Omega Speedmaster 38mm 6

Exciting originals

Αυτά τα τελευταία Omega Speedmaster 38 mm ρολόγια είναι οι λαμπερές εκδόσεις σε μια ήδη εντυπωσιακή συλλογή και ήδη διατίθενται online και στις boutiques μαζί με αυτά τα 3 αγαπημένα μοντέλα:

Ένα με κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και δείκτες κι ενδείξεις με επίστρωση από ρόδιο.

Το Speedmaster 38 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18K κι ασημί ιριδίζον καντράν με πράσινο δερμάτινο λουράκι.

Και φυσικά το πολύ δημοφιλές “Cappuccino” από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18K Gold με καφέ taupe δερμάτινο λουράκι.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design