Η ελίν χρυσός χορηγός στην έκθεση Mediterranean Yacht Show

elinme1

Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.) είχε την τιμή να είναι και για το 2015 ο Χρυσός Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show, που διεξήχθη από τις 2 ως τις 6 Μαΐου στο Ναύπλιο.

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, είναι μια από τις σημαντικότερες που γίνονται στη Μεσόγειο για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η ελίν με την παρουσία της στην έκθεση Mediterranean Yacht Show επιβεβαίωσε την ηγετική θέση που κατέχει σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό τουριστικό τομέα. Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις πιο προσοδοφόρες κατηγορίες τουρισμού αφού έλκει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος και πρόσωπα με μεγάλη διεθνή αναγνωρισιμότητα, αποφέροντας σημαντικά έσοδα αλλά και άμεση διαφήμιση για την Ελλάδα. Πάνω από 60 σκάφη αναψυχής που συμμετείχαν στην έκθεση, πολλά από τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού αλλά τράβηξαν και τα βλέμματα πληθώρας επισκεπτών που βρίσκονταν στην πόλη.

elinme2

Οι απαιτήσεις που συνοδεύουν τον συγκεκριμένο χώρο είναι ιδιαίτερα υψηλές και ως εκ τούτου η ελίν έχει ανεβάσει τον πήχη της εξυπηρέτησης και ποιότητας ακόμη ψηλότερα και πλέον αποτελεί το σημείο αναφοράς ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του χώρου. Μέσω 135 παράκτιων πρατηρίων αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου, η ελίν προσφέρει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα για το ταξίδι του. Χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες ελίν yachting, την άψογη εξυπηρέτηση και τη δέσμευση της για σωστή ποσότητα και άριστη ποιότητα σε κάθε παράδοση, έχει εδραιώσει εδώ και πολλά χρόνια τη φήμη της κορυφαίας εταιρίας καυσίμων και λιπαντικών για το θαλάσσιο τουρισμό.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style