Το Υπουργείου Τουρισμού συνοδοιπόρος του περιοδικού ΟΝ.CHARTER

ON.CHARTER Magazine / Free Press

Το νεό περιοδικό On.CHARTER  από την Ondeck Media θα κυκλοφορήσει στα μεγάλα Ναυτικά Σαλόνια του εξωτερικού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

Το περιοδικό ΟΝ.CHARTER έχει την χαρά να ανακοινώσει ότι πλέον τα ταξίδια του στις εκδηλώσεις και τις εκθέσεις του εξωτερικού θα τις πραγματοποιεί με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.
Το νέο πρωτότυπο περιοδικό για τον θαλάσσιο τουρισμό και το ενοικιαζόμενο σκάφος στην Ελλάδα, είναι ήδη διαθέσιμο στις μαρίνες της Αττικής και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, με την «χρυσή» υπογραφή της ONDECK media και από εδώ και πέρα θα έχει συνοδοιπόρο το Υπουργείο Τουρισμού.
oc openpages001 catamarans

To Οn.Charter ήδη αποτελεί το κύριο μέσο ενημέρωσης για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που επιλέγουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στις ελληνικές θάλασσες αποτελώντας τον βασικό οδηγό για τους τουρίστες. Την ίδια στιγμή δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου και όλων των συναφών επαγγελμάτων να επικοινωνούν τις δραστηριότητές τους.

O υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης υπογράμμισε στο σημείωμα του στην καλοκαιρινή έκδοση: “Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αναλάβει παγκόσμιο ρόλο στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Να εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα που θα έχει ευδιάκριτα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία. Χρειάζεται συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια με στρατηγικό σχέδιο, κάτι που υπάρχει και θα το υποστηρίξουμε στην υλοποίησή του.”


Ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, εκδότης και εμπνευστής του On.Charter δήλωσε: “To Οn.Charter αποτελεί το εγκυρο μέσο ενημέρωσης για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που επιλέγουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στις Ελληνικές θάλασσες. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού. Το κλίμα είναι άριστο, έχουμε κοινούς στόχους για την προβολή της ελληνικής πολυνησίας στο εξωτερικό. Ευχαριστώ προσωπικά τον Υπουργό Τουρισμό κ. Θεοχάρη και διακρίνω πνεύμα σύμπνοιας για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος όχι αριθμητικά αλλά ποιοτικά».

Το πρώτο καλοκαιρινό τεύχος περιλαμβάνει ειδήσεις, παρουσιάσεις σκαφών, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, προτάσεις για φαγητό αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε. Επιλογές για σύντομες αποδράσεις και συμβουλές για το πώς θα κάνετε κάθε εξόρμησή σας απολαυστική.

Το On.Charter εφεξής θα έχει επίσης την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και θα βρίσκεται στα μεγαλύτερα Ναυτικά Σαλόνια του εξωτερικού ξεκινώντας από την έκθεση στο Παρίσι / Salon Nautic και ακολούθως στη μεγαλύτεη έκθεση στην Ευρώπη, τη Boot στο Messe Düesseldorf (18 - 26 Ιανουαρίου 2020) oc openpages001 RivieraBucketList


oc openpages001 monohulls


oc openpages001 VisitAthens


  logo yptourism


ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ 

Το  ON.CHARTER είναι ο έγκυρος και ποιοτικός συνοδοιπόρος τόσο των ξένων επισκεπτών – ναυλωτών σκαφών αναψυχής όσο και των θαμώνων σε καταστήματα και χώρους διασκέδασης OnCharterNews photos Page 2


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & Συνδρομές για Εταιρείες

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tηλ. 211 345 5000

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style