Η ελίν Τεχνική βραβεύτηκε στα Interiors Awards 2024 by Boussias για δύο εμβληματικά έργα της

Η ελίν Τεχνική, θυγατρική του ομίλου ελίν, έχοντας εδραιώσει τη δυναμική παρουσία της στον κατασκευαστικό χώρο, διακρίθηκε στην κατηγορία Large Workspace >800τμ στα Interiors Awards 2024.

Η εταιρία απέσπασε το Silver Award για την ανακαίνιση των κεντρικών γραφείων της Nestle Hellas, καθώς και το Bronze Award για την ολική ανακατασκευή των γραφειακών χώρων της VIVA WALLET.

Για την υλοποίηση των έργων, η ελίν Τεχνική συνεργάστηκε με τις εταιρείες A&M ARCHITECTS (NESTLE Genesis Project) και Pieris.Architects (Viva.com HQ). Ως εταιρία κατασκευών με εξειδίκευση στα κτήρια εμπορικής χρήσης, ξεχώρισε για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των πελατών της, αξίες που την χαρακτηρίζουν διαχρονικά.

Η Εμπορική Διευθύντρια της ελίν Τεχνικής, κα Νατάσα Λαζαρίδου δήλωσε: «Οι βραβεύσεις στα Interiors Awards 2024 αποτελούν αναγνώριση της αξιοπιστίας και της καινοτομίας της ελίν Τεχνικής. Απόδειξη αποτελεί, άλλωστε, και η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας, η οποία διευρύνει σταθερά το χαρτοφυλάκιο των έργων που αναλαμβάνει, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια ευρώ το προηγούμενο έτος.

Ως μέλος του ισχυρού Ομίλου ελίν, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά ενέργειας, η ελίν Τεχνική εξελίσσεται διαρκώς στον κλάδο της. Χάρη στις ευέλικτες και άμεσες διαδικασίες λήψης αποφάσεων αλλά και στις μακρόχρονες συνεργασίες με συνεργάτες-προμηθευτές, στην ελίν Τεχνική υλοποιούμε κάθε έργο προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες, από την μελέτη του έργου μέχρι την ολοκληρωμένη κατασκευή και την παράδοσή του, έχοντας στο επίκεντρο την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.»

Με δυναμική παρουσία στον κατασκευαστικό κλάδο από το 2000, η ελίν Τεχνική παρέχει άρτιες και εγγυημένες υπηρεσίες, χτίζοντας ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της. Διαθέτοντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο που διευρύνεται διαρκώς, η εταιρία διαχειρίζεται έργα που κυμαίνονται από 500.000 έως 20.000.000 ευρώ, αποτελώντας πρότυπα για τον κλάδο σε επίπεδο καινοτομίας, ποιότητας και ασφάλειας με εξειδικευμένες πιστοποιήσεις.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Ο Guillaume de Kadebostany στο Bolivar Beach Bar

To Σάββατο 15 Ιουνίου ο διάσημος καλλιτέχνης για το εξαιρετικό του γούστο και την αστείρευτη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο 2o στάδιο υλοποίησης μπαίνει το πρόγ…

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο του προγράμματος «Καμία...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style