Η D-Marin ενισχύει το δίκτυο μαρινών με τις εταιρείες Meraas και Dubai Holding

Η D-Marin Dubai LLC, η οποία ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της Meraas και της Dubai Holding με την D-Marin, υπέγραψε μια συμφωνία διαχείρισης των μαρινών Al Seef, Marasi και Jaddaf Waterfront.

Με σκοπό να καλύψει την αυξημένη ζήτηση στην ανάπτυξη και διαχείριση των μαρινών στην περιοχή του Κόλπου και να δημιουργήσει ένα περιφερειακό κέντρο στο Dubai, η εταιρεία D-Marin Dubai LLC θα παρέχει επίσης τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στις μαρίνες στο Port Mar de Mar, Dubai Harbour και Marsa Al Arab. 

D Marin Receipt 2

Η D-Marin, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο, υπέγραψε μια νέα συνεργασία με τις εταιρείες Meraas και Dubai Holding και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της για να μετατρέψει το Dubai σε έναν διεθνή προορισμό για πολυτελή σκάφη. Η D-Marin Dubai LLC, η οποία ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει την αυξημένη ζήτηση στην ανάπτυξη και διαχείριση των μαρινών στην περιοχή του Κόλπου και να δημιουργήσει ένα περιφερειακό κέντρο στο Dubai, ξεκίνησε να παρέχει εμπειρίες ανώτερης ποιότητας στους επισκέπτες της.

D Marin Receipt 3

Η νεο-ιδρυθείσα εταιρεία D-Marin Dubai LLC παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης μαρινών στις μαρίνες Al Seef, Marasi, Jaddaf Waterfront καθώς επίσης τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στις μαρίνες στο Port Mar de Mar, Dubai Harbour και Marsa Al Arab, στο Dubai.

Η D-Marin θα συνεχίσει να τηρεί τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη υπηρεσιών διαχείρισης μαρινών στην Μέση Ανατολή, για να διαφοροποιήσει και να αναπτύξει την οικονομία του Dubai και να διατηρήσει τη θέση του ως σημαντικού πολυτελούς προορισμού για τον θαλάσσιο τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή.

D Marin Receipt 4

Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας που υπεγράφη, η D-Marin επέκτεινε το δίκτυο μαρινών της, φτάνοντας τις 14 μαρίνες σε 5 χώρες.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style