Sea Alliance Group: Πώληση του Sanlorenzo SD92 M/Y CHICK‐CHUK

Sea Alliance Group polisi tou Sanlorenzo SD92 M/Y CHICK‐CHUK

Σημαντικό επίτευγμα της Sea Alliance Group, η πώληση του σκάφους Sanlorenzo SD92 M/Y CHICK‐CHUK.

Chick Chuk 9

«Το πολυτελές σκάφος Sanlorenzo SD92 M/Y CHICK‐CHUK περνάει σε νέα ιδιοκτησία», ανακοίνωσε με περηφάνια ο όμιλος Sea Alliance Group για την πώληση της εντυπωσιακής θαλαμηγού.

Chick Chuk 2

Αγκυροβολημένο στην Λεμεσό της Κύπρου, το εντυπωσιακό σκάφος είχε τιμή πώλησης €3.500.000. Γνωστό για την απαράμιλλη κομψότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, κέρδισε τον νέο ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει πάθος για τη θάλασσα και τα μεγάλα ταξίδια.

Chick Chuk 3

Εκπροσωπώντας και τον αγοραστή και τον πωλητή, η πώληση της Sanlorenzo SD92 M/Y CHICK‐CHUK σηματοδοτεί άλλη μια επιτυχία και ένα ορόσημο για το ελληνικό γραφείο που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Αποτελεί επίσης μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης του ομίλου να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στο ειδήμον κοινό της ιστιοπλοΐας, χάρη στην εξειδίκευση του ομίλου στις αγοραπωλησίες σκαφών.

Chick Chuk 4

Το M\Y Chick Chuk με HULL No.22 αποτελεί σκάφος της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς μηχανοκίνητων SD92 της εταιρεία Sanlorenzo με χαρακτηριστικά: μήκος 27,6 μ., πλάτος 7,15 μ., ολική χωρητικότητα 98 τόνους, βύθισμα 2,2 μ. και εκτόπισμα 110 τόνων. Στo εσωτερικό κυριαρχεί το διαχρονικό στυλ της Νέας Αγγλίας, ενώ η καμπίνα του ιδιοκτήτη δεσπόζει στο κυρίως κατάστρωμα. Περιλαμβάνει επίσης μια ευρύχωρη καμπίνα VIP και δύο καμπίνες με μονά κρεβάτια στο κάτω κατάστρωμα. Σε άριστη κατάσταση, το σκάφος αναδεικνύει τον ορισμό του πολυτελούς ταξιδιού εν πλω.

Chick Chuk 8

Ο όμιλος Sea Alliance Group εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο πλήρωμα της θαλαμηγού για την πολύτιμη συμβολή του στην πώληση, ειδικά στον καπετάνιο Sasha και τον προηγούμενο καπετάν Ivo που διατηρήσαν το σκάφος σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς και τα μέλη του πληρώματος, Dora και Roman για την άψογη εξυπηρέτηση. Ανοίγοντας πανιά για τα μελλοντικά της ταξίδια υπό νέα ιδιοκτησία, η M\Y Chick Chuk πλέει με υψηλές προσδοκίες για επιτυχία και μοναδικές περιπέτειες.

Chick Chuk 6

Chick Chuk 13

Chick Chuk 15

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style