Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 1)

Olympic Yacht Show 2022

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του yachting και θα αναδείξει τον ποιοτικό τουρισμό, φέτος έγινε πραγματικότητα. 

Το επιβεβαιώνουν θεσμικοί, ισχυροί παράγοντες του χώρου και εκθέτες που χειροκρότησαν για μία ακόμα χρονιά την επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης, τοποθετώντας το Olympic Yacht Show στη λίστα με τα κορυφαία yachting events της Ευρώπης.

 

  PAN 106edit

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Το Yachting αποτελεί μία παγκόσμια δραστηριότητα στην οποία η Ελλάδα, με τη μοναδική Πολυνησία της, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Το 2ο Olympic Yacht Show, μία έκθεση που αναπτύσσεται ραγδαία, με περισσότερους από 80 εκθέτες το 2022, εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια ανάδειξης του πεδίου των σκαφών αναψυχής και του Yachting στην Ελλάδα. Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να απελευθερωθούν υγιείς δυνάμεις έτσι ώστε το ελληνικό yachting να γίνει το πρώτο στον κόσμο.


 

PAN 069edit

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ OLYMPIC MARINE

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, υπάρχει συνεργασία. Θα κάνουμε μία υπόσχεση τώρα, δεν θα είναι ευχή. Το ελληνικό yachting να γίνει πρώτο στον κόσμο, όπως είναι και η ελληνική ναυτιλία.


PAN 069edit

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ OLYMPIC MARINE SA

Στην Olympic Marine είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε με επιτυχία το 2ο Olympic Yacht Show. Θεωρούμε ότι η έκθεση έχει πλέον όλα τα εχέγγυα να γίνει διεθνής.


PAN 069edit

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ CEO ΤΗΣ OLYMPIC MARINE SA

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Olympic Marine υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της το Olympic Yacht Show. Τα θετικά μηνύματα και η ανταπόκριση του κόσμου, τόσο σε επίπεδο εκθετών αλλά και επισκεπτών, μας κάνει να βάζουμε τον πήχη ακόμα υψηλότερα για τη διοργάνωση του 2023.


PAN 069edit

ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ  CEO ΤΗΣ ZOIS EFSTATHIOU

Μία εξαίρετη πρωτοβουλία προώθησης και εξωστρέφειας του ελληνικού yachting, το Olympic Yacht Show έθεσε για μία ακόμα χρονιά τον πήχη ψηλά, αποτελώντας κόμβο συνάντησης των πρωταγωνιστών του κλάδου μας, καθώς και πόλο έλξης ενός κοινού με διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον. Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με την MERCURY που συμπλήρωσε φέτος τα 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, έδωσε το παρών, ως χρυσός χορηγός στη 2η επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης, που θέτει πλέον γερές βάσεις για τη δημιουργία ενός event-θεσμού αντάξιου με μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού


.

PAN 069edit

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ  CEO ΤΗΣ D. KORONAKIS SA

Ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στο Olympic Yacht Show. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στις μελλοντικές εξελίξεις της βιομηχανίας yachting και να προσανατολίσουμε την έρευνά μας σε πράσινες πρακτικές και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, που είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα του κλάδου. Συγχαρητήρια στην ομάδα της OnDeck. Ανυπομονούμε για την επόμενη εκδήλωση.


PAN 069edit

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΙΓΙΝΟΣ  CEO ΤΗΣ RIGINOS YACHTS

Με την αφορμή της ολοκλήρωσης του 2ου Olympic Yacht Show και εκ μέρους όλης της ομάδας της Riginos Yachts, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην OnDeck Media για μία ακόμα άψογη διοργάνωση ενός Show, που σιγά και σταθερά εξελίσσεται σε θεσμό στο χώρο μας και στόχο έχει την παρουσίαση και την ανάδειξη της δουλειάς μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, τους επαγγελματίες του χώρου, να μας παρέχεται η ευκαιρία να λαμβάνουμε μέρος σε shows μεγάλης εμβέλειας, που διοργανώνονται και υποστηρίζονται με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, ανταποκρινόμενοι στο υψηλό επίπεδο και τις απαιτήσεις ανάλογων ενεργειών.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style