Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 4)

Olympic Yacht Show 2022

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του yachting και θα αναδείξει τον ποιοτικό τουρισμό, φέτος έγινε πραγματικότητα. 

 

Το επιβεβαιώνουν θεσμικοί, ισχυροί παράγοντες του χώρου και εκθέτες που χειροκρότησαν για μία ακόμα χρονιά την επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης, τοποθετώντας το Olympic Yacht Show στη λίστα με τα κορυφαία yachting events της Ευρώπης.

  VERNICOS

ΓΕΩΡΓΙΟΣ A. ΒΕΡΝΙΚΟΣ  VERNICOS YACHTS

To Olympic Yacht Show αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του θαλάσσιου τουρισμού και συμβάλει στην προώθηση του ελληνικού yachting μέσω και της προβολής του στο εξωτερικό, σε έγκυρα έντυπα και sites. Φέτος παρατηρήθηκε αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον κλάδο μας, το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το πλήθος των επισκεπτών και από τις συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου. Η VERNICOS YACHTS, ως εκπρόσωπος του Γαλλικού ναυπηγείου Beneteau, αλλά και των ναυπηγείων Lagoon-CNB, Excess, Bali, Fountain Pajot, μέσα και από events που διοργάνωσε, έδωσε τη δυνατότητα σε πελάτες, πλοιοκτήτες και brokers να ανταλλάξουν απόψεις.

 

OLYMPIDOU

ΦΩΦΗ ΟΛΥΜΠΙΔΟΥ  GENERAL MANAGER ΤΗΣ SUNSEEKER HELLAS

Το 2ο Olympic Yacht Show έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα νέα σκάφη και να περιηγηθούν στα καλύτερα που έχει να προσφέρει η ελληνική αγορά. Οι μεγαλύτερες εταιρείες yachting ήταν παρούσες σε ένα λειτουργικά σχεδιασμένο περιβάλλον. Η Sunseeker Ελλάδος Α.Ε. συμμετείχε στο Olympic Yacht Show, με σύνθημα «Γνωρίστε την ομάδα, γνωρίστε το στόλο», σε ένα πολύ κομψό περίπτερο, το οποίο φιλοξένησε πολλούς δυνητικούς πελάτες, προσφέροντας πρόσφορο έδαφος για επιχειρηματικές συζητήσεις σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής. Θα σας ξαναδούμε του χρόνου.

 

EFTHYMIOS STASINOS

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ  MARINE SOUTHERN EUROPE & AFRICA AREA SENIOR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ΤΗΣ RINA HELLAS

Χωρίς πραγματικές προσπάθειες, είναι αδύνατο να περιμένεις μια επιτυχημένη εκδήλωση. Αυτή τη φορά, ο κος Γερολυμάτος απέδειξε ότι το Olympic Yacht Show ήρθε για να μείνει. Η ομάδα της OnDeck κατάφερε να καθιερώσει αυτή την εκδήλωση ως ένα πραγματικά πολυτελές πλωτό yacht show στην Ανατολική Μεσόγειο. Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Μπράβο σε όλους! Συνεχίστε να κάνετε την ίδια υπέροχη δουλειά.

 

ANGELA MAVREDIS

ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΑΥΡΙΔΗ MANAGING DIRECTOR ΤΗΣ SYNERGY YACHT SALES & CONSULTING

Το Olympic Yacht Show αντιπροσωπεύει για τη Synergy μία πλατφόρμα, στην οποία μπορούμε να βασιστούμε για τους διεθνείς επενδυτές μας που αναζητούν ιδιοκτησία σκαφών για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση στην ελληνική αγορά. Για τους πελάτες μας σε τοπικό επίπεδο, το Olympic Yacht Show είναι η ευκαιρία να παρουσιάσουμε νέα μοντέλα και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας με τους σημερινούς ιδιοκτήτες σκαφών και την κοινότητα των επαγγελματιών του yachting.

 

JOHN GIOULOUNTAS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΟΥΛΟΥΝΤΑΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ JOHN GIOULOUNTAS PROFESSIONAL PAINTWORKS

Και το φετινό Olympic Yacht Show ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή αυτού του Show που μας παρείχε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας και να έρθουμε σε επαφή με παλιούς και νέους πελάτες. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της OnDeck, που προωθούν με τόσο άρτιο τρόπο το ελληνικό yachting.

 

CHARILAOS TSOCHAS

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΣΟΧΑΣ  CEO ΤΗΣ FIRST QUALITY YACHTS

Είναι προφανές ότι η χώρα με την ατελείωτη ακτογραμμή και τα μοναδικά νησιά μας διψάει για ό,τι έχει να κάνει με το σκάφος και τον θαλάσσιο τουρισμό. Δυστυχώς, και σε αυτόν τον τομέα, η ιδιωτική πρωτοβουλία καλείτε, αυτή μόνη, να βγάλει το φίδι από την τρύπα με την αξιέπαινη προσπάθεια της OnDeck Media και του Γεράσιμου Γερολυμάτου. Στεκόμαστε αρωγοί, στηρίζουμε το Olympic Yacht Show και κάθε σχετική ποιοτική πρωτοβουλία, προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

 

PANTELIS STOUBIS

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΥΜΠΗΣ  MARKETING & SALES DIRECTOR ΤΗΣ RAFNAR HELLAS

Το Olympic Yacht Show 2022 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανοίγοντας νέους δρόμους για ό,τι είναι εφικτό. Όλοι εμείς στη RAFNAR Hellas ανυπομονούμε ήδη για το 2023. Ευχαριστούμε πολύ τον κο Γερολυμάτο και την καταπληκτική ομάδα της OnDeck. Θα επιστρέψουμε μεγαλύτεροι και καλύτεροι από ποτέ!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμ…

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style