Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 3)

Olympic Yacht Show 2022

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του yachting και θα αναδείξει τον ποιοτικό τουρισμό, φέτος έγινε πραγματικότητα. 

 

Το επιβεβαιώνουν θεσμικοί, ισχυροί παράγοντες του χώρου και εκθέτες που χειροκρότησαν για μία ακόμα χρονιά την επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης, τοποθετώντας το Olympic Yacht Show στη λίστα με τα κορυφαία yachting events της Ευρώπης.

  Avgenakis

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η Ελλάδα μας, με την αρχέγονη σχέση με το υγρό στοιχείο και τα κύματα, διαθέτει μία απέραντη ακτογραμμή, με χιλιάδες νησιά και θάλασσες που συγκαταλέγονται στις καλύτερες του κόσμου. Το φετινό Olympic Yacht Show συγκέντρωσε δικαίως το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας του Yachting, έφερε κοντά τους επαγγελματίες του χώρου και βοηθάει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. Συνεισφέρει και ενισχύει, παράλληλα, τους εθνικούς οικονομικούς στόχους, καθώς το Yachting αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους του θαλάσσιου τουρισμού.

 

Kyriazakos

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ MANAGING DIRECTOR ΤΗΣ EKKA YACHTS

Η επιτυχία της έκθεσης και οι δυσκολίες που εξακολουθούν να υπάρχουν για να κερδίσει έδαφος μία εκδήλωση κύρους, υπογραμμίστηκαν και τα δύο κατά τη διάρκεια της δεύτερης διοργάνωσης. Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρηθεί η δυναμική με μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες, καθώς η βιομηχανία συγκεντρώνεται γύρω από ένα σημείο συνάντησης και ο κόσμος αρχίζει να εκτιμά την αξία που αντιπροσωπεύει. Σας ευχαριστούμε για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 

  Petratos

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ  CEO ΤΗΣ TECHNOHULL

Ήταν μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε στο 2ο Olympic Yacht Show, μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών που ξεπέρασε ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες, τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών. Στην Technohull έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που φέρνουν κοντά τον κόσμο του yachting και προωθούν την ελληνική βιομηχανία yachting και ανυπομονούμε για το επόμενο Olympic Yacht Show.

 

KONTOVASILIS

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣΙΛΗΣ  YACHT INSURANCE CIC, PANTAENIUS YACHT INSURANCE AGENTS FOR GREECE

Η φετινή διοργάνωση ήρθε να επιβεβαιώσει την ανάγκη του κλάδου για την ύπαρξή της, την καθιέρωσή της ως θεσμό και τη διαρκή ανάπτυξη και βελτίωσή της! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ανυπομονούμε για το 3ο OYS!

 

Ertsos

ΓΙΩΡΓΟΣ EΡΤΣΟΣ  CEO ΤΗΣ ATALANTA MARINE

Ολοκληρώθηκε το 2ο Olympic Yacht Show και η Atalanta Marine ήταν και πάλι παρούσα σε ένα, από όλες τις απόψεις, επιτυχημένο in-water show. Παρουσιάζοντας έναν από τους μεγαλύτερους και πιο ελκυστικούς στόλους, προσελκύοντας την αυξημένη προσοχή των επαγγελματιών και στοχευμένων επισκεπτών και επιτυγχάνοντας δημιουργική διάδραση, η Atalanta Marine θα θυμάται τη φετινή συμμετοχή της με μεγάλη ικανοποίηση. Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της OnDeck για τη διαχείριση και την υποστήριξη αυτής της εκδήλωσης. Θα είμαστε εκεί για να παρακολουθήσουμε το show να μεγαλώνει και να εξελίσσεται.

 

Vasileiadou

ΜΑΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ  MARKETING DIRECTOR HB BODY – VEMAR YACHT COATINGS

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της ONDECK για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει το Olympic Yacht Show για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ήταν σίγουρα μια ευκαιρία για τη Vemar Yacht Coatings να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και να συναντήσουμε πελάτες και δυνητικούς συνεργάτες, ενώ η μεγάλη προσέλευση του κόσμου απέδειξε ότι μία έκθεση μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή! Ανυπομονούμε για το επόμενο!

 

  Vallianatos

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ  CEO ΤΗΣ EVAL CEO

Ήταν μεγάλη χαρά για την EVAL να συμμετάσχει στο 2ο Olympic Yacht Show, ένα premium in-water show, ένα σημαντικό γεγονός και σημείο συνάντησης για όλους όσους αγαπούν το Ελληνικό Yachting. Στην EVAL πιστεύουμε ότι ο κλάδος του yachting πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εξωστρεφής και το Olympic Yacht Show ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συζητήσουμε με τους επισκέπτες και να παρουσιάσουμε τα αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα μας. Ανυπομονούμε για το επόμενο!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style