Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 2)

Olympic Yacht Show 2022

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του yachting και θα αναδείξει τον ποιοτικό τουρισμό, φέτος έγινε πραγματικότητα. 

 

Το επιβεβαιώνουν θεσμικοί, ισχυροί παράγοντες του χώρου και εκθέτες που χειροκρότησαν για μία ακόμα χρονιά την επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης, τοποθετώντας το Olympic Yacht Show στη λίστα με τα κορυφαία yachting events της Ευρώπης.

 

1B8A3407edit

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από το περσινό 1ο Olympic Yacht Show ήταν πράγματι αρκετά υψηλές. Όσο δύσκολο κι αν ήταν όμως, η φετινή διοργάνωση κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες και λάτρεις του yachting σε μία από τις καλύτερα οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία του, η οποία υποδηλώνει τη σημασία και τη δυναμική που μπορεί και πρέπει να έχει το yachting στον αγώνα για την αποτελεσματική και βιώσιμη ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού. Έχοντας στο μυαλό και την καρδιά μας ότι αυτός είναι ένας κοινός σκοπός που απαιτεί μία ενιαία και καλά σχεδιασμένη προσέγγιση, η ελληνική κυβέρνηση εμπιστεύεται και επενδύει στην προστιθέμενη αξία που προσφέρουν οι επαγγελματικές, υψηλής ποιότητας, εκδηλώσεις όπως το Olympic Yacht Show για την ανάπτυξη του κλάδου. Ευγνώμων για τη συμβολή σας σε αυτό το σκοπό, θα ήθελα να σας ευχηθώ ό, τι καλύτερο για το μέλλον!

 

  ApostolopoulosMYS2019372 new

ΔΡ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ CEO ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚOΥ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΕΝΕ)

Αν η σημαντική επιτυχία του 1ου Olympic Yacht Show έβαλε τις βάσεις για την εδραίωση ενός Ελληνικού event-θεσμού στο χώρο του Yachting, η δεύτερη επιτυχημένη διοργάνωση έθεσε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη σε έναν ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενο κλάδο, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία. Τόσο ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών όσο και η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των διοργανωτών, προσβλέποντας σε μία μακρά και παραγωγική συνεργασία.

 

  ApostolopoulosMYS2019372 new

ΣΟΦΙΑ ΒΑΧΑΡΗ-ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗ  ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ OLYMPIC YACHT SHOW. ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΗΣ MYCROWN COLLECTION

H Ελληνική Κοινότητα του Μονακό είναι και φέτος στρατηγικός συνεργάτης του Olympic Yacht Show, το οποίο αποτελεί μία σημαντική πλατφόρμα προβολής του Ελληνικού Θαλάσσιου Τουρισμού. Η Ελλάδα οφείλει να έχει ένα πλωτό yacht show, ώστε να φέρνει σε πρώτο πλάνο την επιχειρηματική σκηνή του yachting.

 

  ApostolopoulosMYS2019372 new

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΛΕΣΧΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ & HEAD OF SALES DEPT. ΤΗΣ ATHENIAN YACHTS ENTERPRISES S.A.

Μία διοργάνωση πάνω στη θάλασσα με χαρακτήρα international ναυτικού event, που ανεβάζει τον πήχη των Ελληνικών προσδοκιών μας! Η προσπάθεια των διοργανωτών υπεράνθρωπη, διότι οι συνθήκες και ο χώρος δεν ευνοεί 100% τις απαιτήσεις των εκθετών σε θαλάσσιο χώρο. Ευχόμαστε η προσεχής χρονιά να είναι ακόμα λαμπρότερη της 2ης και να μας φέρει όλους κοντά.

 

  ApostolopoulosMYS2019372 new

ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ  MARINA SALES MANAGER ΤΗΣ ELINOIL S.A.

Ήταν μεγάλη χαρά για την ομάδα της Elin να συμμετάσχει και να στηρίξει το Olympic Yacht Show 2022. Ήταν μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες της αγοράς, και όχι μόνο, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο του yachting. Μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση με υψηλά πρότυπα, παρόμοια με τα διεθνή Yacht Shows. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε το επόμενο έτος. Συγχαρητήρια!

 

  ApostolopoulosMYS2019372 new

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ  CEO ΤΗΣ ISTION YACHTING

Η 2η διοργάνωση του Olympic Yacht Show ξεκίνησε φέτος με μεγάλο ενθουσιασμό και αποδείχθηκε πολύτιμος διαμεσολαβητής για τις B2B συνεργασίες, ως το απόλυτο yachting hub. Η συνολική εκδήλωση ήταν μία απόδειξη της υπεροχής του yachting με ακλόνητες δυνατότητες καινοτομίας, καθώς υπήρχε πληθώρα ευκαιριών δικτύωσης και όλο και μεγαλύτερη διάθεση για ανάπτυξη. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή για το yachting, ενισχύοντας την πολλά υποσχόμενη φήμη του ως ένα in-water yacht show στη Μεσόγειο, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

  ApostolopoulosMYS2019372 new

ΣΤΑΥΡΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ LEADMAR LTD

Μετά τη συμμετοχή μας στο 1ο Οlympic Yacth Show ανυπομονούσαμε για το 2ο. Ένα premium in-water Yacht Show που έλειπε από την Ελλάδα. Ο καλύτερος τρόπος για να δει κάποιος τα σκάφη είναι στο φυσικό τους περιβάλλον. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την έκθεση να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και ανυπομονούμε για το Olympic Yacht Show 2023.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style