Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

12 Years ONDECK wishes

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

 

 

  Dimitris Deligiannis

Δημήτρης Δεληγιάννης  Managing Partner Atalanta Marine

Εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα σας πάλεψε και κατάφερε σε δύσκολες εποχές να κρατήσει το μοναδικό περιοδικό για τη θάλασσα ενεργό. Οι θυσίες ήταν πολλές και το κόστος μεγάλο, αλλά σίγουρα η προσπάθεια σας αυτή συνέβαλε ώστε το ελληνικό yachting να σταθεί στα πόδια του και να ανακάμψει γρήγορα. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη την προσπάθειά σας και να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε συμπαραστάτες όσους αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα και τη θάλασσα. Καλή συνέχεια.

 

Yannis Tsavdaridis & Goni Agapidou

Γιάννης Τσαβδαρίδης & Γόνη Αγαπίδου  Ιδρυτές της Nautilus

Η παρουσία του Skipper ONDECK τα 12 αυτά χρόνια αποτέλεσε σημαντική επιρροή στο χώρο του Yachting, αναδεικνύοντας συνεχώς την ανάπτυξή του στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό με τη συνεχή ενημέρωση για τα δρώμενα, τις νέες τάσεις και τις καινοτομίες. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να μας εμπνέετε για πολλά χρόνια ακόμα.

.

Vasilis Vasiliadis

Βασίλης Βασιλειάδης  CEO Vemar Yacht Coatings

Κάθε τεύχος του Skipper ONDECK είναι κι ένα ξεχωριστό ταξίδι κάπου στη θάλασσα. Είναι επίσης, ένα έγκριτο μέσο που αποτελεί βασικό κομμάτι ενός κλάδου πρώτης γραμμής για την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας. Είναι χαρά μας που ως Vemar Yacht Coatings έχουμε πάντα μια θέση στις σελίδες του και υποσχόμαστε ν’ αναμένουμε με ανυπομονησία κάθε επόμενο τεύχος.

 

Nikos Polykandriotis

Νίκος Πολυκανδριώτης  CEO Golden A/S

Τα 12 χρόνια του Skipper ONDECK είναι απόδειξη εγκυρότητας. Συνεχίστε να υπηρετείτε τον κλάδο με την ίδια επιτυχία. Χρόνια πολλά, τεύχη πολλά και χίλια μπράβο σε όλη την ομάδα! Stay ONDECK!

 

Efthymios Stasinos

Ευθύμιος Στασινός  Marine Southern Europe & Africa Area Senior Business Development Manager

Το περιοδικό Skipper ONDECK είναι συνεργάτης του RINA τα τελευταία δέκα χρόνια και ο λόγος; Γιατί είναι επαγγελματίες του Yachting, συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τη δουλειά τους, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε σίγουροι ότι υποστηρίζουν αυτά που σεβόμαστε. Τις θερμότερες ευχές μας σε όλη την ομάδα της ΟΝDECK! Χρόνια Πολλά & Δημιουργικά!

 

George Anyfiotis

Γιώργος Ανυφιώτης  CEO X-Yachting

Για ολόκληρη την ομάδα της ONDECK ευχόμαστε η αστείρευτη δημιουργικότητα και ο αποδεδειγμένος επαγγελματισμός σας να βρει πρόσφορο έδαφος στην υποσχόμενη και ανερχόμενη ελληνική αγορά. Η X-Yachting παραμένει στο πλευρό σας για μία ακόμα χρονιά.

 

Dionisis Panourgias

Διονύσης Πανουργιάς  CEO Navi Oceandis

Εδώ και 12 χρόνια ταξιδεύουμε στον κόσμο του Skipper ONDECK με πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Εύχομαι από την καρδιά μου να τα 100ήσετε, γεμάτα δημιουργία, δράση, όμορφα άρθρα και εικόνες σε πολλά πολλά περιοδικά. Να είστε πάντα υγιείς και γερή ομάδα!

 

Nikolaos Moysidis

Νικόλας Μωυσίδης  Cosmos Yachting

Το περιοδικό Skipper ONDECK ήρθε για να καλύψει ένα κενό στον χώρο της επαγγελματικής ενημέρωσης, στον τομέα της ψυχαγωγίας στη θάλασσα. Καλύπτοντας θέματα κυρίως -όμως όχι μόνο- από τον θαλάσσιο τουρισμό, προσφέρει έγκυρη και ευχάριστη ενημέρωση τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική του έκδοση. Ευχόμαστε να συνεχίσετε την επιτυχημένη εργασία σας με κάθε επιτυχία.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

Olympic Yacht Show 2022

Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 5)

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style