Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 5)

Olympic Yacht Show 2022

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του yachting και θα αναδείξει τον ποιοτικό τουρισμό, φέτος έγινε πραγματικότητα. 

 

Το επιβεβαιώνουν θεσμικοί, ισχυροί παράγοντες του χώρου και εκθέτες που χειροκρότησαν για μία ακόμα χρονιά την επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης, τοποθετώντας το Olympic Yacht Show στη λίστα με τα κορυφαία yachting events της Ευρώπης.

  OLYMPIA ANASTASOPOULOU 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το Olympic Yacht Show, μία πύλη προς το ομορφότερο νησιωτικό σύμπλεγμα του κόσμου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας και σημείωσε νέο ρεκόρ στον αριθμό των επισκεπτών και των εκθετών, τοποθετώντας τη χώρα μας στην κορυφή του χάρτη των διεθνών διοργανώσεων. Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και την κάλυψη από διεθνή μέσα ενημέρωσης, το Olympic Yacht Show 2022 αποδείχθηκε ότι αξίζει μία θέση μεταξύ των κορυφαίων εκδηλώσεων yachting στην Ευρώπη..

 

BAROYNAS

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΡΟΥΝΑΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ & CEO ΤΗΣ ELGEN YACHTING

Ήταν χαρά μας να συμμετάσχουμε για δεύτερη φορά στο OYS και θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της ONDECK MEDIA για τη σπουδαία διοργάνωση. Η έκθεση μάς έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και πιθανούς αγοραστές και να προωθήσουμε το yachting στην ελληνική αγορά. Ευχαριστούμε και πάλι που ήμασταν εκεί.

 

KATRADIS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΡΑΔΗΣ  CEO ΤΗΣ KATRADIS GROUP
Το Olympic Yacht αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ως μία ιστορία επιτυχίας με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και διεθνή απήχηση. Ο ελληνικός κλάδος του yachting βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και ως εκ τούτου, τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές και πολύτιμες για τη χώρα μας. Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η έκθεση ήταν πολύ εντυπωσιακός και θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί άξιοι του ονόματός τους και για την εκπροσώπηση του τόπου μας.

 

MICHALIS SKARPATHIOTIS

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΑΡΠΑΘΙΩΤΗΣ  BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER – SMART SIGNAGE – SAMSUNG ELECTRONICS

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στο Olympic Yacht Show παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στην περιοχή, τη μοναδική μας microLED The Wall All-in-One. Συγχαρητήρια στην ομάδα της OnDeck για τον επαγγελματισμό της και για την άρτια οργανωμένη & επιτυχημένη εκδήλωση.

 

LAMBROS LIASKOVITIS

ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΑΣΚΟΒΙΤΗΣ SALES & MARKETING DIRECTOR ROCK MARINE

Μία ακόμα χρονιά, ένα ακόμα Olympic Yacht Show, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και περισσότερους εκθέτες. Είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε τα ribs μας στους λάτρεις των σκαφών και να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά την έκδοση του 2023 της νέας γενιάς του Rock 36. Ανυπομονούμε για το επόμενο και ταυτόχρονα είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση yachting στη χώρα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Olympic Marine που μας φιλοξένησε και φυσικά στην ομάδα της OnDeck που έκανε πραγματικότητα ένα ακόμα in-water show.

 

ATHANASIOS ROUSSAKIS

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ROUSSAKIS SUPPLIES IKE

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία στο Olympic Yacht Show 2022. Για εμάς ήταν σημαντική ευκαιρία να προβάλλουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα στον τομέα της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας, καθώς και η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με επιχειρήσεις του χώρου και να ανταλλάξουμε απόψεις. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να παρευρεθούμε και σε μελλοντικές διοργανώσεις της ONDECK.

 

IOANNIS S. DAMOPOULOS – EMMANOUIL D. MORAKIS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΩΡΑΚΗΣ  ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ASTRO ENGINEERING

Μετά την επιτυχία του 1ου Olympic Yacht Show, επισκέπτες και εκθέτες ανυπομονούσαν για το 2ο Olympic Yacht Show, το οποίο έχει πλέον αποδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επαγγελματικά events του yachting στην Ελλάδα. Η τεράστια επιτυχία μιας τέτοιας γιορτής yachting αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την επόμενη διοργάνωση, το 2023. Η Astro Engineering ήταν στην ευχάριστη θέση να αποτελεί έναν ισχυρό συνδετικό κρίκο της τοπικής βιομηχανίας σκαφών αναψυχής, απολαμβάνοντας την εκτίμηση των πελατών της. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους ξανά το 2023, σε μία τόσο λαμπρή και τέλεια οργανωμένη εκδήλωση!

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπι…

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style