Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (3ο μέρος)

12 Years ONDECK wishes

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

Sofia Vaharis-Tsouvelekakis

Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη  Ιδρύτρια MyCrown Collection & Olympic Yacht Show Ambassador

Στα 12 χρόνια σας έχετε δημιουργήσει ένα καταπληκτικό βιογραφικό. Αναδείξατε την Ελλάδα, τη θάλασσά της, τις ρεγκάτες, τους Έλληνες ναυτικούς, τις Ελληνικές εταιρείες, τις ξένες εταιρείες που τις αντιπροσωπεύουν άξιοι επιχειρηματίες. Συνδυάσατε το όνομά σας με το μεγαλύτερο Yacht Show στην Ελλάδα που μέσα σε δύο χρόνια είχε εντυπωσιακή εξέλιξη. Και εις ανώτερα!

 

Theodoros Katemidis

Θεόδωρος Κατεμίδης  Managing Director Furuno Hellas

Στο πρωτοπόρο και μοναδικό σε ποιότητα και ύλη στο χώρο του Yachting περιοδικό Skipper ONDECK, εύχομαι ολόψυχα πολλά ακόμα χρόνια επιτυχιών και εξαιρετικής ενημέρωσης και στη συντακτική του ομάδα εκφράζω το θαυμασμό μου για το άψογο αποτέλεσμα.

.

Alexandros Angelopoulos

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος  CEO Aldemar Resorts

Χρόνια πολλά και δημιουργικά στην ομάδα του Skipper ONDECK. Προσπάθειες και έργο σαν αυτό που αναδεικνύουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας πρέπει να αγκαλιάζονται και να στηρίζονται. Πολλά συγχαρητήρια για όλη τη δημιουργική δουλειά του Γεράσιμου Γερολυμάτου. Μια δυνατή ομάδα, χρειάζεται και τον Skipper της, άλλωστε. .

 

Demetrios Kostouros

Δημήτριος Κωστούρος  Δήμαρχος Ναυπλιέων

Το περιοδικό Skipper ONDECK, υπηρετώντας τον κλάδο της ναυτιλίας με συνέπεια για το σκάφος, τη θαλάσσια αναψυχή και την ιστιοπλοΐα, αποτελεί σημείο αναφοράς για το Υachting, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την ευρύτερη Μεσόγειο. Με τη συνεργασία μας μέσα από την έκθεση Mediterranean Yacht Show διαπίστωσα την υψηλή αισθητική, την ποιότητα και το εξειδικευμένο περιεχόμενο των εκδόσεων της ONDECK. Η εταιρεία έχει συμβάλει σημαντικά στην αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας και του τουρισμού. Τις θερμότερες ευχές μου για τη συμπλήρωση των δώδεκα χρόνων λειτουργίας του περιοδικού σας, την υγεία των συντελεστών του και για την επίτευξη κάθε εκδοτικού στόχου σας.

 

Kourounis 

Ιωάννης Κουρούνης  CEO Istion Yachting

Με αφορμή την 12η επέτειό σας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας προς την κοινότητα των σκαφών αναψυχής μας. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σας βλέπουμε να φτάνετε κάθε χρόνο και πιο ψηλά και σας ευχόμαστε ένα μέλλον γεμάτο με προσωπική ολοκλήρωση και επιχειρηματική ανάπτυξη.

 

Riginos

Γιώργος Ρηγινός  CEO Riginos Yachts

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα στον ανταγωνιστικό χώρο των εντύπων να δηλώνετε το πετυχημένο σας παρών για 12 συνεχόμενα χρόνια με μοναδικές πρωτοβουλίες διεθνούς ανάδειξης του ελληνικού yachting! Τα 12 χρόνια παρουσίας είναι απόδειξη εγκυρότητας και πρωτοπορίας στον χώρο μας και όχι μόνο, ενώ το Skipper ONDECK αποτελεί καταλύτη που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το αποτύπωμα του κλάδου μας στην ελληνική οικονομία, αλλά και στον Ελληνικό τουρισμό. Προσωπικά και εκ μέρους όλης της ομάδας της Riginos Yachts, ευχόμαστε μια εξίσου επιτυχημένη και δημιουργική συνέχεια!

 

George Ertsos

Γιώργος Έρτσος  Ιδρυτής και Πρόεδρος Atalanta Marine

12 χρόνια! Ευχόμαστε στον έφηβο πλέον Skipper ONDECK να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό να κυνηγάει τα όνειρα του, να χρησιμοποιεί το πάθος, την ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα για να μετατρέπει το όραμά του σε πραγματικότητα. Να τολμά νέα εγχειρήματα, πάντα υπό το πρίσμα της συνέπειας, ποιότητας και καλαισθησίας. Χαρακτηριστικά που τον διέκριναν από τα πρώτα κιόλας χρόνια και που τον τοποθέτησαν επάξια ανάμεσα στους καλύτερους του χώρου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Χρόνια πολλά! !

 

Nikolaos Dafnias

Νικόλαος Δαφνιάς  Managing Director Alpha Marine

Η συμβολή σας στην ανάδειξη του ελληνικού Yachting είναι σημαντική. Η ποιότητα ενημέρωσης και παρουσίασης εφάμιλλη των διεθνών περιοδικών του χώρου. Μια αξιέπαινη προσπάθεια που ευχόμαστε να συνεχιστεί και να τα εκατοστίσει..

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style