Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (4ο μέρος)

12 Years ONDECK wishes

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

 

Dionisia Leschopoulou

Διονυσία Λεσχοπούλου  Συνιδρύτρια & Head of Sales Dept., Athenian Yachts Enterprises S.A.

Στον δικό μας επιχειρηματικό χώρο, το Yachting, μετράμε χρόνια κοινής πορείας μέσα από γεγονότα και καταστάσεις. Το Skipper ONDECK ξεκίνησε από το όραμα του δημιουργού του μετά από χρόνια εμπειρίας και τριβής του στο ίδιο αντικείμενο. Η εμπειρία του από τη διεθνή έντυπη αγορά δημιούργησε μια αξιοπρεπέστατη έκδοση, πάντα εμπλουτισμένη με την επικαιρότητα. Τα 12 χρόνια έχουν γράψει την ιστορία τους και στα επόμενα που θα έρθουν η ΑΤHENIAN εύχεται να είναι λαμπρότερα και γεμάτα ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Vafiadis G

Γιώργος Βαφειάδης  STUDIO VAFIADIS | INTERIN LTD

12 χρόνια Skipper ONDECK. 12 χρόνια γεμάτα εμπειρίες πάνω σε καταστρώματα παρέα με τον άνεμο και την αλμύρα της θάλασσας. Είμαστε χώρα θαλασσινή, πατρίδα του Αιγαίου. Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να μην έχουμε ένα έγκυρο περιοδικό αφιερωμένο στο Yachting και στη ζωή στη θάλασσα; Το Skipper ONDECK ξεχωρίζει για τη θεματολογία, την οπτική και την ποιότητά του. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και ταξιδιάρικα! Αέρα στα πανιά σας!

 

Stefano Inglese Vafiadis

Stefano Inglese Vafiadis  STUDIO VAFIADIS

Το Skipper ONDECK είναι ένα κορυφαίο περιοδικό που παρακολουθεί ολόκληρο τον ελληνικό κόσμο του Yachting και ταυτόχρονα την παγκόσμια βιομηχανία. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του περιεχομένου και της μορφής του περιοδικού και της δυναμικής ομάδας που κρύβεται από πίσω. Το Skipper ONDECK είναι το ξεχωριστό περιοδικό που αξίζει στο ελληνικό Yachting και ένα από τα καλύτερα διεθνώς.

 

Stavros & George Skafidas

Σταύρος & Γιώργος Σκαφιδάς  Ιδιοκτήτες Leadmar LTD

12 χρόνια Skipper ONDECK γεμάτα δημιουργικότητα, φαντασία, διεθνείς συνεργασίες πολύ μεράκι, πάθος για την ποιότητα αλλά και απίστευτα λαμπερά εξώφυλλα. Ευχές για πολλά επετειακά και δημιουργικά τεύχη.

 

Zois Efstathiou,  Maria Dritsa

Ζώης Ευσταθίου, CEO & Μαρία Δρίτσα, Sales & Marketing Director of ZOIS EFSTATHIOU S.A.

12 Χρόνια SKIPPER ONDECK. 12 χρόνια απολαμβάνουμε φανταστικές θαλασσινές εμπειρίες. Κοσμοπολίτικο, πολυτελές, ουσιαστικό, ακριβώς όπως είναι ο χώρος του Yachting. Ευχόμαστε να απολαμβάνουμε αυτό το περιοδικό για πολλά χρόνια ακόμα, καθώς κα τη συνεργασία μαζί σας. Σας ευχαριστούμε πολύ..

 

Romanos Rodopoulos

Ρωμανός Ροδόπουλος  Αντιπρόεδρος Μητροπολιτικό Κολλέγιο

12 Χρόνια Skipper ONDECK, 12 χρόνια ανάγνωσης του περιοδικού που ξέρει καλύτερα από τον καθένα να σε ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο! Ο κάποτε ενοχοποιημένος χώρος του Yachting έχει έναν άξιο ambassador που προβάλει με κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο θαλάσσιος τουρισμός για τη χώρα μας. Να τα εκατοστίσεις ΟΝDECK!

 

Gerasimos Petratos

Γεράσιμος Πετράτος  CEO Technohull

Συγχαρητήρια στο Skipper ONDECK για τη 12η επέτειό του! Με την πάροδο των ετών, σας είδαμε να εξελίσσεστε σε μια κορυφαία έκδοση που υποστηρίζει και προωθεί τη βιομηχανία του Yachting με πάθος και πραγματική αφοσίωση. Σήμερα γιορτάζουμε μαζί σας με μεγάλη χαρά αυτό το υπέροχο ταξίδι. Εύχομαι πολλά περισσότερα!

 

Dimitris Tzaras

Δημήτρης Τζάρας  Πρόεδρος & Συνιδρυτής Athenian Yachts Enterprises S.A.

Στο πλαίσιο της επετειακής έκδοσης των 12 ιδιαίτερα δημιουργικών ετών της μοναδικής στην Ελλάδα, στον τομέα του Yachting, έντυπης έκδοσης του περιοδικού Skipper ONDECK, καθώς και της εξαιρετικής μακροχρόνιας συνεργασίας μας, εκφράζω στον Γεράσιμο Γερολυμάτο προσωπικά, αλλά και στην ομάδα του, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δημιουργικότητα, ανεξάντλητη δημοσιογραφική έμπνευση και πολύχρονη παρουσία, με τη γνωστή ποιότητα που σας χαρακτηρίζει..

  

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμ…

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style