Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (2ο μέρος)

12 Years ONDECK wishes

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

 

Vernicos

Γιώργος Α. Βερνίκος  Vernicos Yachts

12 Χρόνια Skipper ONDECK! 12 Χρόνια συνεχούς παρουσίας του ελληνικού Yachting στα διεθνή τεκταινόμενα. Εύχομαι να έχετε πάντα ούριο άνεμο στα θαλασσινά σας ταξίδια και να συνεχίσετε με απαράμιλλο πάθος να προωθείτε τον κλάδο μας παγκοσμίως. Πρόσω ολοταχώς για νέες δημιουργικές χρονιές.

 

Apostolopoulos

Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος  CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών / Επίτημος Πρόεδρος EENE

Μαζί με τα Χρόνια Πολλά στο Skipper ONDECK και την ευχή να γιορτάσουμε μαζί πολλά γενέθλια τις επόμενες δεκαετίες, θέλω να συγχαρώ τον Γεράσιμο Γερολυμάτο και σύσσωμη την ομάδα της ONDECK Media για το εξαιρετικό τους έργο. Η συμβολή του Skipper ONDECK στο Ελληνικό Yachting και ευρύτερα την Ελληνική «Οικονομία της Φιλοξενίας» είναι σημαίνουσα και γίνεται πάντα με κορυφαία αισθητική και σταθερή ποιότητα. Εις έτη πολλά! Πάντα επιτυχίες!

 

Daifas

Ειρήνη Στ. Νταϊφά  CEO Stavros Daifas Maritime Corp. S.A., Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, Γενική Γραμματέας “HELMEPA”

Φέτος το Skipper ONDECK συμπληρώνει μια 12ετία αδιάλειπτης κυκλοφορίας από την ίδρυσή του. Αισθάνομαι ειλικρινή χαρά που μου προσφέρεται η δυνατότητα να χαιρετίσω τη συνέπεια που δείχνουν η Διεύθυνση και οι συνεργάτες του Skipper ONDECK όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθειά τους να αναδεικνύουν τον χώρο του σκάφους και της θαλάσσιας αναψυχής! Εύχομαι η προσήλωση, η επιμονή και το πάθος που χαρακτηρίζουν την εκδοτική σας προσπάθεια αυτά τα δώδεκα χρόνια κυκλοφορίας σας, να συνεχιστούν και να εξακολουθήσετε να αγωνίζεσθε με τον ίδιο δυναμισμό και συνέπεια για το όραμά σας να αναδεικνύετε το σύγχρονο και δραστήριο πρόσωπο της Ελλάδας, στηρίζοντας έμπρακτα τον χώρο..

 

Steliatos

Αντώνης Στελλιάτος  Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού

Εύχομαι στο Skipper ONDECK να παραμείνει για 100 χρόνια το έγκριτο, χωρίς διαπλοκές και με σωστή ενημέρωση -το μοναδικό περιοδικό στο θαλάσσιο τουρισμό.

 

Kyriazakos  

Δημήτρης Κυριαζάκος  Managing Director EKKA Yachts

Το Skipper ONDECK έχει υπάρξει δίπλα στον χώρο του Yachting με επιμονή, επαγγελματισμό και συνέπεια. Το πάθος του Γεράσιμου και των συνεργατών του για αυτό που κάνουν μετουσιώνεται σε ένα ποιοτικό περιοδικό, σε ένα χώρο που είναι ιδιαίτερα δύσκολος προς επιβίωση, όπως έχει δείξει η ιστορία. Πέραν της εγκυρότητας και ποιότητας της έκδοσης, χαιρετίζουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τους συντελεστές του περιοδικού να επεκταθεί η δραστηριότητα και σε άλλες, όπως η έκθεση σκαφών και τα βραβεία, και ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του Skipper ONDECK να είναι κοντά μας για άλλα τόσα και περισσότερα χρόνια!

 

Koronakis

Κωνσταντίνος Κορωνάκης  CEO D. Koronakis SA

Σύντομα κλείνουμε μια περίοδο συνεργασίας ίσο με 3 Ολυμπιάδες. Αν ήμασταν αθλητές, θα είμασταν προ των πυλών της απόσυρσης από τον στίβο. Στον επιχειρηματικό όμως στίβο, μετά από 12 χρόνια, κοιτώντας πίσω βλέπουμε ένα άξιο περιοδικό, με άξιους κυβερνήτες, ακούραστα να κυβερνά την έκδοση προς το καλύτερο. Χωρίς καμία ποιοτική ή αισθητική έκπτωση, η έκδοση πέρασε αξιοπρεπώς και επιτυχώς περιόδους ευμάρειας, κρίσεις πολλών ειδών, μα κατάφερε να παραμείνει πρωτοπόρος, οδηγός του κλάδου του yachting. Ελπίζουμε να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι τη συνολική πορεία σας, τόσο στον έντυπο τύπο όσο και στις εκθέσεις και στα άλλα τόσα που τόσο δημιουργικά ασχολείστε.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN …

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style