Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Success (Μέρος 6)

Olympic Yacht Show 2022

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που θα ενδυναμώσει τη βιομηχανία του yachting και θα αναδείξει τον ποιοτικό τουρισμό, φέτος έγινε πραγματικότητα. 

Το επιβεβαιώνουν θεσμικοί, ισχυροί παράγοντες του χώρου και εκθέτες που χειροκρότησαν για μία ακόμα χρονιά την επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης, τοποθετώντας το Olympic Yacht Show στη λίστα με τα κορυφαία yachting events της Ευρώπης.

  KYRIAZOPOULOS

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Με ανοιχτά τα πανιά προς θάλασσες καινούργιες, για ακόμη μία χρονιά το Olympic Yacht Show, ως ένας εν δυνάμει θεσμός στα ναυτικά δρώμενα, γίνεται η μήτρα που υποδέχεται την εξέλιξη, την αλματώδη άνοδο και την επιτυχία που παρουσιάζει ο κλάδος των σκαφών αναψυχής. Έχοντας στη φαρέτρα του και το νέο θεσμικό πλαίσιο, μεταμορφώνεται σε πραγματικό πόλο έλξης για όσους αγαπούν τη θάλασσα, τη ναυτοσύνη, τα ταξίδια.

 

KATSIKADIS

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΜΑΡΙΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ενίσχυση του ελληνικού yachting και του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού, ενός κλάδου απόλυτα συνυφασμένου με την ελληνική οικονομία είναι καίριας σημασίας για τη χώρα μας. Πρωτοβουλίες όπως το Olympic Yacht Show, ένα premium event διεθνούς εμβέλειας, αναδεικνύουν τόσο τη μεγάλη μας κληρονομιά όσο και τη δυναμική των ελληνικών μαρινών.

 

GEORGE ANYFIOTIS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΥΦΙΩΤΗΣ  CEO ΤΗΣ X YACHTING

Η φετινή διοργάνωση του Olympic Yacht Show μας χάρισε ένα χαμόγελο. Άψογη οργάνωση, φανταστική ατμόσφαιρα και μεγάλο ενδιαφέρον για τα ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη μας. Η ομάδα της OnDeck φρόντισε κάθε μικρή λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα σημαντικό θεσμό. Όλοι ανυπομονούμε για ένα μεγαλύτερο show το 2023, με ακόμα περισσότερους διεθνείς επισκέπτες.

 

   YULIA FROIMAN

YULIA FROIMAN CEO & ΣΥΝ-ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΗΣ SEAZONE

Με το 2ο Olympic Yacht Show ξεκίνησε ένας νέος κύκλος επιτυχημένων συνεργασιών και πελατών για την εταιρεία μας. Σίγουρα αποκομίσαμε πολλά και η συμμετοχή μας άξιζε! Η ελληνική αγορά yachting είναι μία από τις ισχυρότερες στον κόσμο και ήμασταν πολύ τυχεροί που συμμετείχαμε σε αυτή την εκδήλωση και παρουσιάσαμε τη νέα εποχή του digital yacht management. Η Seazone έχει ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά, οπότε σίγουρα θα συναντηθούμε του χρόνου!

 

VOUDOURIS

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ  CEO ΤΗΣ ID YACHTS

Στην iD YACHTS είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που για ακόμα μία φορά δώσαμε το παρών σε μία μεγάλη έκθεση που πλέον την αναμένουμε όλοι, πελάτες και συνεργάτες. Στηρίζουμε την Ελληνική προσπάθεια, ώστε η Ελλάδα να ξαναβρεί τη θέση της στο χάρτη των μεγάλων ναυτικών εκθέσεων και θα είμαστε εκεί, να την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

 

CHRISTOPHOROS TZELEPIS

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ SKAFATOS

Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, είναι πάντα μια ευχάριστη στιγμή. Κατά τη διάρκεια του Olympic Yacht Show είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού yachting, αλλά και λάτρεις της θάλασσας σε ένα καλά σχεδιασμένο περιβάλλον. Οφείλουμε να επισημάνουμε την υποδειγματική οργάνωση που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ορίσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας ότι το Olympic Yacht Show 2023 θα επιστρέψει ανανεωμένο με πολλούς συμμετέχοντες σε παγκόσμιο επίπεδο και premium yachts.

 

THEODOROPOULOS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ NOMAD YACHTING

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που συμμετείχαμε. Ήταν σημαντικό να παρουσιάσουμε τον ήδη επιτυχημένο στόλο και τις υπηρεσίες μας από τη βάση μας. Ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης για την προώθηση της ελληνικής αγοράς του yachting και τη δημιουργία σημαντικών συνεργασιών με ενεργούς επαγγελματίες. Συνολικά, ήταν μία επιτυχημένη προσπάθεια!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style