Tudor: Παρουσιάζει τα Νέα της Μοντέλα για το 2022

Tudor new watches 2022

H Tudor παρουσίασε στην έκθεση Watches and Wonders 2022 στην Γενεύη, τις τελευταίες της δημιουργίες.

TUDOR BLACK BAY PRO

ΤUDOR BLACK BAY PRO 2022
H TUDOR παρουσιάζει το νέο Βlack Bay Pro, με νέα αισθητική σχεδιασμού. Διαθέτει διάμετρο 39mm, και αυτόματο μηχανισμό με λειτουργία GMT, που επιτρέπει σε αυτόν που το φορά να παρακολουθεί ταυτόχρονα δύο ζώνες ώρας. Χαρακτηρίζεται από την 24ωρη, λεία στεφάνη από ατσάλι και τον πορτοκαλί 24ωρο δείκτη Snowflake. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5652 με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα.

Διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι, υβριδικό λουράκι σε συνδυασμό από καουτσούκ και ύφασμα ή μαύρο λουράκι από ύφασμα με κίτρινη ρίγα.

TUDOR BLACK BAY GMT SG

BLACK BAY GMT S&G 2022
Η νέα έκδοση διαμέτρου 41mm, του εμβληματικού μοντέλου Black Bay GMT σε ζεστά χρώματα από χρυσό και ατσάλι με εκπληκτική αισθητική σχεδιασμού.

Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία GMT, που δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που το φορά να παρακολουθεί την τοπική ώρα ενώ ταυτόχρονα και δύο άλλες ζώνες ώρας. Χαρακτηρίζεται από την 24ωρη περιστρεφόμενη στεφάνη με 2 χρώματα για την ένδειξη ημέρας και νύχτας.

To μαύρο καντράν είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστο χάρη στους φωτιζόμενους δείκτες Snowflake. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5652 με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα βάθος.
Διατίθεται με μπρασελέ από κίτρινο χρυσό και ατσάλι, ή με δερμάτινο καφέ λουράκι ή με λουράκι από μαύρο ύφασμα με μπεζ ρίγα.

TUDOR BLACK BAY CHRONO SG

TUDOR BLACK BAY CHRONO S&G 2022
Νέα έκδοση του εμβληματικού χρονογράφου BLACK BAY CHRONO, με ατσάλι 316L και κίτρινο χρυσό διαμέτρου 41mm.

Η Τudor, διατηρώντας την παράδοση, συνεχίζει να δημιουργεί χρονογράφους με σπορ σχεδιασμό, από το 1970 που λανσάρισε τον πρώτο της χρονογράφο, τον Oysterdate, που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τους αγώνες ταχύτητας.

Ο νέος χρονογράφος CHRONO S&G συνδυάζει την παράδοση αυτή και είναι εξοπλισμένος με τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου ΜΤ5813, υψηλών επιδόσεων, με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών, συμπλέκτη και τροχό τύπου στήλης Column wheel από σιλικόνη, και είναι στεγανός στα 200 μέτρα βάθος.

Διαθέτει καντράν στο χρώμα της σαμπάνιας με μαύρους χρονομετρητές και σταθερή στεφάνη από κίτρινο χρυσό με χαραγμένη ταχυμετρική κλίμακα.

Διατίθεται με μπρασελέ από κίτρινο χρυσό και ατσάλι, ή με δερμάτινο σκούρο καφέ λουράκι ή με λουράκι από μαύρο ύφασμα.

TUDOR BLACK BAY 31 36 39 41 SG

TUDOR BLACK BAY 31, 36, 39, 41 S&G 2022
H Tudor συμπληρώνει την συλλογή Black Bay με 4 νέα μοντέλα διαμέτρου 31,36,39,41 από ατσάλι και κίτρινο χρυσό, με αυτόματο μηχανισμό και μπρασελέ 5 συνδέσμων και κούμπωμα ασφαλείας T-clasp για γρήγορη ρύθμιση.

Διαθέτουν λεία στεφάνη από κίτρινο χρυσό και καντράν μαύρο ή ασημί.

Είναι εξοπλισμένα με τους νέους αυτόματους μηχανισμούς, τελευταίας τεχνολογίας της Tudor, για απόλυτη ακρίβεια και απόδοση και είναι εγγυημένα στεγανά στα 100 μέτρα βάθος.

TUDOR ROYAL

TUDOR ROYAL 2022
Η νέα κομψή συλλογή Tudor Royal, χαρακτηρίζεται από την στεφάνη με διαμάντια και το ενσωματωμένο μπρασελέ στην κάσα.

Η Tudor χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ,την δεκαετία του 50,το όνομα Royal,ως συνώνυμο της εκπληκτικής ποιότητας των ρολογιών της.

Η σειρά κυκλοφορεί με εκδοχές από ατσάλι 316L ή σε συνδυασμό από χρυσό και ατσάλι, σε 4 διαφορετικά μεγέθη διαμέτρου 28,34 ,38 και 41mm και με παραλλαγές στα καντράν -μαύρο, ασημί, ή στο χρώμα της σαμπάνιας. Η συλλογή συμπληρώνεται από mother of pearl καντράν και στεφάνη με διαμάντια στις εκδοχές μικρού διαμέτρου 28 και 34mm.Διαθέτει αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος και στεγανότητα στα 100 μέτρα.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style