Νέο Tudor Pelagos FXD

Το νέο μοντέλο Pelagos FXD της Tudor σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους  βατραχανθρώπους του Γαλλικού Ναυτικού.

Από την δεκαετία του 50', όταν η Tudor δημιούργησε το πρώτο επαγγελματικό καταδυτικό μοντέλο, μέχρι την δεκαετία του 80', η εταιρεία ήταν μόνιμος προμηθευτής του Γαλλικού Ναυτικού.

Σήμερα, η Tudor με το νέο μοντέλο Pelagos FXD, ανανεώνει την ιστορική συνεργασία με το Γαλλικό Ναυτικό. Το νέο μοντέλο είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο ρολόι που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους βατραχανθρώπους του Γαλλικού Ναυτικού.

PELAGOS Exclu 1

Είναι εξοπλισμένο με νέες τεχνολογικές προδιαγραφές για την Tudor. Όπως την περιστρεφόμενη διπλής κατεύθυνσης φωσφορίζουσα στεφάνη, με αντίθετη διαβάθμιση από τα 60 λεπτά στο 0, για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες της τεχνικής αντίστροφης μέτρησης στην υποβρύχια πλοήγηση.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του Pelagos είναι το μονοκόμματο υφασμάτινο λουράκι με σύστημα στήριξης velcro, που προσφέρει ευελιξία και ευκολία.

PELAGOS FXD 2

Η υποβρύχια πλοήγηση επιτρέπει στους δύτες να ακολουθήσουν ένα ειδικό δρομολόγιο στον βυθό. Επιτυγχάνεται με 2 δύτες σε ζευγάρι, δεμένους με έναν ιμάντα γνωστό ως ‘life line’’, που κάνουν καταδύσεις με την βοήθεια μιας μαγνητικής πυξίδας. Το νέο Pelagos, με την φωσφορίζουσα αντίθετης διαβάθμισης στεφάνη, δίνει την δυνατότητα στους δύτες να ξεκινούν νέες χρονομετρήσεις σε κάθε αλλαγή του δρομολογίου της πλοήγησης.

Ο αισθητικός σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι εμπνευσμένος από τα ιστορικά καταδυτικά μοντέλα της Tudor που χρησιμοποιήθηκαν από το Γαλλικό Ναυτικό. Το καντράν διαθέτει το  ιστορικό χρώμα Navy Blue και τους φωσφορίζοντες  δείκτες Snowflake της Tudor που  παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1969 για να αυξήσουν την φωτεινότητα σε συνθήκες περιορισμένου φωτός στον βυθό.

PELAGOS FXD 3

Η κεραμική στεφάνη είναι και αυτή σε χρώμα Navy Blue. H κάσα διαμέτρου 42mm, από τιτάνιο, είναι εγγυημένα στεγανή στα 200 μέτρα. Στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο το λογότυπο ‘Μ.Ν. 21’ Marine nationale 21  του Γαλλικού Ναυτικού, με το σήμα της άγκυρας.

Το νέο μοντέλο κυκλοφορεί με υφασμάτινο λουράκι ή με λουράκι από καουτσούκ στην ίδια συσκευασία.

Το Pelagos FXD είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5602 με αυτονομία 70 ωρών.

PELAGOS FXD 5

Rolex Hellas: Βαλαωρίτου 5, Τηλέφωνο: 210 3621138

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design