Ο David Beckham πρωταγωνιστής της καμπάνιας «born to dare» της TUDOR

Ο David Beckham είναι ο νέος πρεσβευτής της μάρκας και πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας «born to dare».

Ο David Beckham είναι ένας από τους πιο αγαπητούς, ταλαντούχους και επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Το ταξίδι της ζωής του ποδοσφαιριστή, φιλάνθρωπου, επιχειρηματία και σύμβολου του στυλ είναι η απόλυτη έκφραση της αξίας του να μπορεί κανείς να τολμά. Η ίδια αυτή αξία είναι που έκτισε τη μάρκα Tudor.

tUDOR X DAVID 2

TUDOR. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑ
Αρχές Ιουνίου του 2017 η Tudor παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με τίτλο «BORN TO DARE» και αναφορές ταυτόχρονα στην ιστορία της μάρκας και το σημερινό της σύγχρονο προφίλ.

Η καμπάνια «BORN TO DARE» της TUDOR
Είναι αφιερωμένη στο κλασσικό χωρίς να είναι συμβατική. Διατηρεί τις αξεπέραστες τάσεις του παρελθόντος και ανοίγει νέα σύνορα για το μέλλον. H Tudor γεννήθηκε για ένα σκοπό: να επιδιώκει το ακατόρθωτο. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν ικανοί για όλα. Σε όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Ένα TUDOR είναι γεννημένο να τολμά.

Οι νέοι πρεσβευτές της TUDOR εκφράζουν αυτή ακριβώς της στάση ζωής: τα επιτεύγματα της ζωής τους έχουν σαν κίνητρο την τόλμη τους. Ο David Beckham είναι ένας από αυτούς. Και η TUDOR με υπερηφάνεια τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.

tUDOR X DAVID 3

DAVID BECKHAM. ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΣΤΥΛ
Ο David Beckham είναι ένας άνδρας με πολύπλευρη προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το εκλεπτυσμένο γούστο του. «’Ένας Άγγλος, όπως εγώ, εκτιμά πάντα ένα κομψό κοστούμι και ένα κομψό ρολόι. Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους» λέει ο ίδιος. Λάτρης των ρολογιών από παλιά, γνώρισε την Tudor από την αδελφή της εταιρία, την Rolex, όντας κάτοχος πολλών μοντέλων της. «Η Tudor με γοήτευσε αρχικά για την προσοχή στη λεπτομέρεια που διέκρινα στα μοντέλα της. Μετά έμαθα την ιστορία της μάρκας. Την ιστορία της περιπέτειας, των καταδύσεων και των τολμηρών αποστολών. Ενθουσιάστηκα» λέει.

Ο David Beckham φορά το Tudor Black Bay S&G, ένα vintage καταδυτικό μοντέλο από χρυσό και ατσάλι και το Black Bay Chrono,τον χρονογράφο με αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος εμπνευσμένο από τα ιστορικά μοντέλα καταδύσεων και αγώνων ταχύτητας της Tudor.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Το Suunto Core Alpha Stealth

Η Suunto ενσωματώνει πάνω από 85 χρόνια εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, απόλυτης ακρίβειας και πρωτοποριακής καινοτομίας στο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Meeting ONDECK: Δημήτρης Κυριαζάκος. Νέα…

Συναντήσαμε τον κ. Δημήτρη Κυριαζάκο, Managing Director της Ekka Yachts...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts …

Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts ανακοινώνουν τη νέα...

Design