Οι νέες δημιουργίες της Tudor

ΤUDOR BLACK BAY GMT

Κατά τη διάρκεια της Baselworld 2018 η Tudor παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες.

Tudor συμπληρώνει τη συλλογή Black Bay με το νέο της μοντέλο με δεύτερη ζώνη ώρας και λειτουργία GMT. Διαθέτει κάσα από ατσάλι 41mm, περιστρεφόμενη στεφάνη με δίχρωμο δακτύλιο σε βαθύ μπλε και κόκκινο της Βουργουνδίας και αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5652 για αυτονομία 70 ωρών και ύψιστη ακρίβεια.

tudornew 6

ΤUDOR BLACK BAY GMT - LEATHER

ΤUDOR BLACK BAY S&G
To νέο καταδυτικό μοντέλο Black Bay σε εκδοχή από κίτρινο χρυσό και ατσάλι και κάσα 41mm.Το νέο μοντέλο διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας στο καντράν είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα και είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5612 για αυτονομία 70 ωρών και ακρίβεια.

tudornew 4

ΤUDOR BLACK BAY S&G

ΤUDOR BLACK BAY 58
H Tudor παρουσίασε άλλο ένα μοντέλο της σειράς Black Bay με διάσταση κάσας και αισθητική εμπνευσμένο από το 1958 όταν η Tudor παρουσίασε ένα από τα πρώτα της καταδυτικά ρολόγια, το ιστορικό της μοντέλο Big Crown με διάσταση κάσας 39mm. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5402 για αυτονομία 70 ωρών και ακρίβεια και είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα.

tudornew 3

ΤUDOR BLACK BAY 58

ΤUDOR BLACK BAY 41/36/32
H Tudor συμπληρώνει τη σειρά Black Bay 41 και 36 με νέα διάσταση κάσας 32 mm,ιδανικό για γυναικείους καρπούς, εξοπλισμένο με αυτόματο μηχανισμό και αδιάβροχο στα 150 μέτρα και νέες παραλλαγές με μπλε καντράν σε όλες τις διαστάσεις. Το νέο  καντράν από μπλε λάκα έχει αποχρώσεις του electric blue που σταδιακά γίνεται βαθύ μπλε.

tudornew 2

ΤUDOR BLACK BAY 41/36/32

TUDOR 1926
H Τudor παρουσιάζει τη νέα συλλογή Tudor 1926 που περιλαμβάνει ρολόγια κλασσικά,διαχρονικά και κομψά, σε 4 (28,36,39,41) διαστάσεις κάσας και πολλές επιλογές από  καντράν. Η νέα συλλογή είναι η απόλυτη έκφραση της φιλοσοφίας και της ιστορίας της Tudor. To όνομα της σειράς είναι εμπνευσμένο από την χρονολογία 1926, όταν ο ιδρυτής της, Hans Wilsdorf, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας Tudor.

tudornew 1

TUDOR 1926

Διατίθενται σε παραλλαγές από ατσάλι ή συνδυασμό από ροζ χρυσό και ατσάλι. Τα καντράν έχουν αισθητική vintage και διατίθενται σε εκδοχές από οπαλίνα, silver ή μαύρο και μπριγιάν στις μονές ώρες. Διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό με αυτονομία 38 ωρών και είναι αδιάβροχα στα 100 μέτρα.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style