Το Suunto Core Alpha Stealth

Η Suunto ενσωματώνει πάνω από 85 χρόνια εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, απόλυτης ακρίβειας και πρωτοποριακής καινοτομίας στο ολοκαίνουργιο Suunto Core Alpha Stealth.

Το Suunto Core Alpha Stealth έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί βάσει στρατιωτικών προτύπων και διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για κάθε αποστολή, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας red light για ασυναγώνιστη χρήση στο σκοτάδι με γυαλιά νυχτερινής όρασης. Οι κυνηγοί και οι λάτρεις του στρατού, της στρατηγικής και της επιβίωσης θα εκτιμήσουν την ανθεκτική κατασκευή, την εξαιρετικά εύκολη χρήση και τη 12μηνη διάρκειας ζωής της μπαταρίας χωρίς φόρτιση, στη λειτουργία ώρας.

Για να πληροί τα στρατιωτικά πρότυπα (MIL-STD-810) το Suunto Core Alpha Stealth υποβλήθηκε σε εκτεταμένες και ακραίες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των δοκιμών κραδασμών, έκθεσης σε ποικίλες θερμοκρασίες και εκτενούς παραμονής σε υγρά περιβάλλοντα. Το υφασμάτινο λουράκι του ρολογιού έχει αδιαμφισβήτητη ανθεκτικότητα και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν σε ανεξερεύνητα εδάφη με αυτοπεποίθηση, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη πυξίδα ακριβείας, η οποία διαθέτει ρυθμιζόμενη απόκλιση, ψηφιακούς και μηχανικούς δακτυλίους διόπτευσης, αντοχή σε βάθος 30 μέτρων, αλτίμετρο, βαρόμετρο και βαθύμετρο. Οι λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό περιλαμβάνουν μετρήσεις της πίεσης της στάθμης της θάλασσας με γραφική απεικόνιση, ένδειξη των τάσεων του καιρού, τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου, μετρήσεις θερμοκρασίας και ειδοποίηση καταιγίδας.Το Suunto Core Alpha Stealth ζυγίζει 67 γραμμάρια και διαθέτει στεφάνη από αλουμίνιο, κάσα από συνθετικό υλικό και γυαλί από ορυκτό κρύσταλλο.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

suuntocore1

Σχετικά με τη Suunto:
Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη Φινλανδία. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Peak Performance, Atomic, Wilson and Precor. 

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade:
Η Shop&Trade (www.shopandtrade.gr) διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1500 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1527 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop&Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Guess, Superdry, Pepe Jeans, Versace Jeans, Trussardi, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burton κ.α..

Τα πιο Δημοφιλη > Style

GOFAS LVMH Watch Week

LVMH Watch Week: Η παρουσίαση των νέων μοντέλων του…

Στα τέλη Ιανουαρίου, η LVMH (κορυφαίος όμιλος ειδών πολυτελείας) παρουσίασε στη Γενεύη τις καινοτόμες νέες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Prolight Rolling Greens Messinia

PROLIGHT: Φωτίζει 42 Κατοικ…

Στην PROLIGHT ανατέθηκε έπειτα από διαγωνισμό η μελέτη και η...

Design