Νέες κομψές παραλλαγές του υπολογιστή κατάδυσης Suunto D4i Novo

Το Suunto D4i Novo, ένας από τους πιο δημοφιλείς υπολογιστές κατάδυσης της Suunto σε μέγεθος καρπού, βγαίνει πλέον σε νέες μοντέρνες εκδοχές με μεταλλική στεφάνη για να ταιριάξει στο καθημερινό σας στυλ.

Η ανοιχτόχρωμη επίχρυση στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι του Suunto D4i Novo συνδυασμένη με λευκό λουράκι από σιλικόνη αποτελεί την ιδανική επιλογή όταν θαυμάζετε τον πολύχρωμο υποθαλάσσιο κόσμο, καθώς επίσης προσδίδει μια νότα κομψότητας στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Η σκουρόχρωμη, ζεστή επιχάλκινη στεφάνη συνδυασμένη με μαύρο λουράκι από σιλικόνη αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για να τονίσετε το στυλ σας είτε φοράτε την καταδυτική σας στολή είτε βρίσκεστε στην πόλη.

«Θέλαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καταναλωτών μας και να τους προσφέρουμε μια κλασσική και μια ιδιαίτερη εκδοχή του ευρέως αναγνωρίσιμου Suunto D4i Novo για να ταιριάζει με το στυλ τους σε κάθε περίσταση», δήλωσε ο Tuomas Reivo, Mάνατζερ προϊόντων κατάδυσης στη Suunto.

SUUNTONOVO 1 resize

Το Suunto D4i Novo που τα έχει όλα

Το Suunto D4i Novo είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς υπολογιστές κατάδυσης της Suunto. Ο άψογος συνδυασμός των χαρακτηριστικών κατάδυσης σε ένα ρολόι σε μέγεθος καρπού το καθιστά ένα τέλειο ρολόι που τα έχει όλα. Με τέσσερις λειτουργίες κατάδυσης και την επιλογή για ασύρματη ανάγνωση της πίεσης της φιάλης οξυγόνου, το Suunto D4i Novo αποτελεί την τέλεια επιλογή για δύτες που ψάχνουν για έναν ελαφρύ αξιόπιστο και μοντέρνο υπολογιστή κατάδυσης σε μέγεθος καρπού για ψυχαγωγικές καταδύσεις.

Τους υπολογιστές κατάδυσης Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Επίσημο Suunto Service στην Ελλάδα Chronotechnica: Λέκκα 10 Αθήνα, τηλ. 210 3236936

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style