Το King George λαμβάνει Χρυσό Σκούφο και Βραβείο για το Tudor Hall

luxge1

Το εστιατόριο Tudor Hall, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου King George κέρδισε δύο πολύ σημαντικές πανελλαδικές διακρίσεις γαστρονομίας λαμβάνοντας Χρυσό Σκούφο και βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Το Tudor Hall με βαθμό 15.5/20 βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια με Χρυσό Σκούφο. Σύμφωνα με το περιοδικό ‘Αθηνόραμα’ που είναι και ο διοργανωτής του συγκεκριμένου θεσμού, τα πιάτα που επιμελούνται ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία & King George Σωτήρης Ευαγγέλου και ο Chef de cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς, προσδίδουν αρμονία στη γεύση, συμμετρία στην εμφάνιση και συναισθηματική φόρτιση μιας ελληνικότητας διακριτής και εκφραστικής. Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς της σύγχρονης δημιουργική κουζίνα.

Βασική φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να προσφέρει αυθεντικά ελληνικά εποχιακά πιάτα με μια μοντέρνα νότα, ενώ βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Δέσμευσή του είναι η άριστη φιλοξενία και η εξυπηρέτηση των πελατών του, χαρίζοντας τους ξεχωριστές αυθεντικές εμπειρίες. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση όλης αυτής της προσπάθειας.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style