To 363 Bar by Baba Au Rum εγκαινιάζει το fine drinking στο Grace Hotel στη Σαντορίνη

Baba Au Rum Grace Hotel Santorini

Το Grace Hotel στη Σαντορίνη, μέλος της Auberge Resorts Collection, την Παρασκευή 15 Απριλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του σηματοδοτώντας την αρχή μιας μοναδικής καλοκαιρινής σεζόν με τον Θάνο Προυναρού και την ομά-δα του Baba Au Rum να μας συστήνουν το 363 Bar by Baba Au Rum, επαναπροσδιορίζοντας το fine drinking στη Σαντορίνη.

Ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου ταξιδεύει στο νησί για να απογειώσει τις βραδιές στην Καλντέρα με τα premium cocktails που επιμελείται ο connoisseur του είδους προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή εμπειρία στον αγαπημένο προορισμό των Κυκλάδων!

Baba Au Rum Grace Hotel Santorini 5

Ένα από τα 50 καλύτερα bars του κόσμου στον πιο δημοφιλή προορισμό του Αιγαίου
Ο Θάνος Προυναρούς και το Baba Au Rum σύστησαν την κουλτούρα του fine mixology στο ελληνικό κοινό κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή bar σκηνή με το μοντέρνο signature στιλ του ήδη από το 2009. Σήμερα οι experts ετοιμάζουν τα σέικερ και τις μεζούρες τους για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους επισκέπτες στο μπαρ του Grace Hotel, το 363 Bar by Baba Au Rum. Η πιο πολυαναμενόμενη άφιξη bar στο νησί έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την εμπειρία στο ξενοδοχείο και να “παντρέψει” την τεχνογνωσία με τις τοπικές πρώτες ύλες δημιουργώντας μια πανδαισία γεύσης συμπυκνωμένη σε ένα ποτήρι! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε cocktails με άρωμα Σαντορίνης όπως το Santorini Mule ή ακόμα και μίξεις με premium ετικέτες όπως το Spicy Baba με παλαιωμένο ρούμι από την Καραϊβική.

Baba Au Rum Grace Hotel Santorini 1

Μια μοναδική εμπειρία σας περιμένει στο Grace Hotel
Στην Καλντέρα της Σαντορίνης, το Grace Hotel, το μοναδικό μέλος της Auberge Resorts Collection στην Ευρώπη, θα καλωσορίσει τους επισκέπτες του στη ασύγκριτη ομορφιά του νησιού χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Η πολυτέλεια συναντά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Σαντορίνης σε ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο οίκημα που αποτελείται από κομψές σουίτες και βίλες με εντυπωσιακή θέα στον επιβλητικό Σκάρο. Η γαστρονομία είναι επίσης πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, καθώς ο Λευτέρης Λαζάρου σαλπάρει στο νησί με το Varoulko Santorini.

Baba Au Rum Grace Hotel Santorini 2

Ο Θάνος Προυναρούς μιλώντας για το 363 Bar by Baba Au Rum δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το 363 Bar by Baba Au Rum και όλη την ομάδα που μας ακολουθεί σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Στόχος μου είναι πάντα η εξέλιξη κι αυτή η συνεργασία αποτελεί πρόκληση, καθώς θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα στη bar σκηνή της Σαντορίνης, ένα νησί έμπνευση. Ανυπομονώ πραγματικά να υποδεχτούμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο”.

Baba Au Rum Grace Hotel Santorini 3

Ο Γιώργος Αυγουστής, Γενικός Διευθυντής του Grace Hotel, δήλωσε σχετικά: "Στο Grace Hotel καλωσορίζουμε τον Θάνο Προυναρούς και την ομάδα του στο 363 Bar by Baba Au Rum με μεγάλο ενθουσιασμό. Είμαστε βέβαιοι πως οι επισκέπτες του 363 Bar by Baba Au Rum θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία fine drinking, δοκιμάζοντας μοναδικούς συνδυασμούς υλικών και spirits”.

Baba Au Rum Grace Hotel Santorini 4

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style