Suunto 5 Peak με GPS

Suunto 5 Peak GPS sport watch

Το Suunto 5 Peak είναι η εξέλιξη του μοντέλου Suunto 5.

Το νέο ρολόι είναι κατά 41% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, είναι πιο κομψό, χάρη στην απουσία της προεξοχής GPS του προηγούμενου μοντέλου, προσφέρει έως 100 ώρες αυτονομία μπαταρίας, εύκολο έλεγχο της μουσικής από το ρολόι, αυτόματες και ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις λογισμικού. Διαθέτει μια σειρά επιλογών από λουράκια, τα οποία αλλάζουν πανεύκολα ώστε να ταιριάζουν με κάθε στυλ. 

medium SS050726000 3 suunto5peak black flat music 2000px

Οι σχεδιαστές της Suunto στο Ελσίνκι δημιούργησαν αυτό το ρολόι για δραστήριους ανθρώπους που τους αρέσει να βρίσκονται στην ύπαιθρο, θέλουν να εξερευνούν νέα εδάφη και είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων άθλησης με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Οι λειτουργίες πλοήγησης GPS του Suunto 5 Peak, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης turn-by-turn, το καθιστούν ιδανικό για τρέξιμο, πεζοπορία, περπάτημα, ποδηλασία και τρέξιμο σε μονοπάτια, καθώς διασφαλίζουν ότι οι χρήστες θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή προς και από τον προορισμό τους, χωρίς άγχος ότι θα ξεφύγουν από αυτήν ή θα χαθούν.

medium SS050726000 4 suunto5peak black backperspective 2000px

Οι χρήστες του ξέρουν ακριβώς πόσο χρόνο έχουν να απολαύσουν τον ήλιο, χάρη στις ειδοποιήσεις ανατολής και δύσης ηλίου.

medium SS050730000 7 suunto5peak cavegreen onwrist2 2000px

medium SS050729000 7 suunto5peak darkheather onwrist2 2000px

Σε συνδυασμό με το Suunto App και τους θερμικούς και 3D χάρτες που διαθέτει το ρολόι, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν εύκολα δημοφιλείς διαδρομές ή να σχεδιάσουν τις δικές τους, να τις μεταφέρουν στο ρολόι και να τις ακολουθήσουν πιστά στην επόμενη περιπέτειά τους. Σε συνδυασμό με την πληθώρα των υπηρεσιών που παρέχουν τα συνεργαζόμενα apps, οι δυνατότητες αυτές αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

  medium SS050736000 2 suunto5peak ridgesandmulticolor front sportmode partners 2000px

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Ζυγίζει μόλις 39 γραμμάρια.
• Προσφέρει έλεγχο της μουσικής από το ρολόι.
• Έχει τρεις λειτουργίες μπαταρίας: Performance (20 ώρες), Endurance (40 ώρες) ή Tour (έως και 100 ώρες). Σε περίπτωση που το χρησιμοποιείτε μόνο ως ρολόι, αντέχει έως και 10 ημέρες με μία μόνο φόρτιση.
• Διαθέτει πάνω από 80 επιλογές αθλημάτων, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένης λειτουργίας, μέσα από την εφαρμογή Suunto.
• Διαθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας ή εύρεσης διαδρομών για 20 διαφορετικά αθλήματα μέσω θερμικών χαρτών στο Suunto App.
• Σχεδιάστε διαδρομές και δείτε τις δραστηριότητές σας σε χάρτες 3D, στην εφαρμογή Suunto.
• Παρέχει μέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό.
• Παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές προπόνησης, δυνατότητα καταμέτρησης βημάτων, θερμίδων, ποιότητας και διάρκειας του ύπνου, καθώς και έλεγχο της αποκατάστασης.
• Διατίθεται με τη νέα λειτουργία Burner, η οποία υπολογίζει τα γραμμάρια λίπους και υδατανθράκων που καίτε κατά την άθληση.
Όπως όλα τα ρολόγια της Suunto, το Suunto 5 Peak έχει υποβληθεί σε δοκιμές ακραίων συνθηκών, είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι αδιάβροχο έως τα 30 μέτρα. Η ανθεκτική στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και ο φακός από πολυαμίδιο διασφαλίζουν ότι το ρολόι θα σας συντροφεύει στην άθλησή σας για πολύ καιρό, είτε σας αρέσουν οι διαδρομές γεμάτες λάσπη, είτε οι άγριες και θυελλώδεις παραλίες.

  medium SS050736000 7 suunto5peak ridgesandmulticolor onwrist2 2000px

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

  medium SS050736000 6 suunto5peak ridgesandmulticolor onwrist 2000px

medium SS050730000 1 suunto5peak cavegreen perspectiveleft watchface 2000px

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style