Η Suunto παρουσιάζει τη νέα οικογένεια των αθλητικών ρολογιών GPS

suuntodiultra1

H Suunto παρουσιάζει το Suunto Spartan Ultra, ένα premium ρολόι με GPS για αθλητές αλλά και για όσους αγαπούν την περιπέτεια.

"Εδώ και καιρό μας ρωτάνε τι θα έρθει μετά το Ambit3" δήλωσε ο Sami Arhomaa, o Διευθυντής του Τμήματος Perfomance της Suunto. "Έτσι, με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το νέο ρολόι για αθλητικούς και περιπετειώδεις τύπους, το Suunto Spartan." "Σε έναν κόσμο που κατακλυζόμαστε από πληροφορίες, οι αθλητές χρειάζονται καλύτερα εργαλεία, έτσι ώστε να μπορέσουν να φτάσουν τους στόχους τους όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται", εξηγεί ο Arhomaa.

Suunto Spartan Ultra - το ρολόι πολλαπλών χρήσεων για άθληση και περιπέτεια με ενσωματωμένο GPS.

Ιδανικό για περιπέτειες

Τα ρολόγια Suunto Spartan Ultra, είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στη Φινλανδία για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αδιάβροχο στα 100 μέτρα, το ρολόι φέρει μια εξαιρετικά ανθεκτική έγχρωμη οθόνη αφής με ευρεία γωνία θέασης και μεγάλη ορατότητα σε έντονο ηλιακό φως. Η βάση του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από πολυαμίδη ενισχυμένη με υαλοΐνες, κρύσταλλο ζαφειριού και κάσα από grade5 τιτάνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι. Για τις αθλητικές σας περιπέτειες, το Suunto Spartan Ultra σας προσφέρει λεπτομερή πλοήγηση διαδρομής, βαρομετρικό υψόμετρο με το FusedAlti ™, ψηφιακή πυξίδα, καθώς και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εμπειρία και γνώσεις για τα σπορ

Το Suunto Spartan Ultra είναι ένα ρολόι για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Εξοπλισμένο με GPS, FusedSpeedTM, μετρητή καρδιακών παλμών και ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, καταγράφει επακριβώς την προπόνησή σας όπως και την πρόοδο σας σε μια πληθώρα αθλημάτων. Διαθέτει λειτουργίες για διάφορα αθλήματα, π.χ. για τρίαθλο,  κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο και σπορ χιονιού - συμπεριλαμβανομένων και λειτουργιών για συγκεκριμένους τύπους προπόνησης, αγώνων και δραστηριοτήτων.

Αν είστε δρομέας, για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία βασικού τρεξίματος που προσφέρει βασικές πληροφορίες για το τρέξιμο, ή τη λειτουργία διαλειμματικής προπόνησης, τη λειτουργία τρεξίματος στην εξοχή και πολλά άλλα. Το Suunto Spartan Ultra παρέχει επίσης οπτική προεπισκόπηση για την ένταση της προπόνησης, το χρόνο ξεκούρασης και αποθεραπείας που θα χρειαστείτε και την πρόοδό σας, ώστε να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την προπόνησή σας. Με το ρολόι μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και το πώς αισθάνεστε μετά από κάθε προπόνηση.

Επιπλέον, το Suunto Spartan Ultra παρακολουθεί τη συνολική δραστηριότητα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ημερήσιες και εβδομαδιαίες μετρήσεις βημάτων, θερμίδων και το χρόνο της κάθε δραστηριότητας. Συνδέστε το ρολόι με την εφαρμογή Suunto Movescount για να δέχεστε ειδοποιήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο. Το ρολόι θα σας ενημερώνει επίσης για τις αθλητικές σας επιδόσεις.

Συλλογική πρόοδος

Σε συνδυασμό με την παρουσίαση των νέων λύσεων Spartan, η Suunto χρησιμοποιεί μεθόδους ανάλυσης μαζικών δεδομένων, ώστε να μετατρέψει τα αθλητικά δεδομένα που προέρχονται από το σύνολο των χρηστών σε πολύτιμες πληροφορίες. Η Suunto έχει αναλύσει δεκάδες εκατομμύρια αθλητικές συνεδρίες αντοχής, για να παρέχει τόσο στους ήδη λάτρεις , όσο και στους νέους καταναλωτές, τις απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις, όπως πχ πως θα πρέπει να προπονούνται ή πώς θα σημειώσουν πρόοδο. Το πρώτο εργαλείο που χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα είναι οι αθλητικοί θερμικοί χάρτες, οι οποίοι διατίθεται από σήμερα στο Suunto Movescount.

Η συλλογή Suunto Spartan Ultra περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα: το Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, το Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, το Suunto Spartan Ultra White και το Suunto Spartan Ultra Black – κάθε ένα από αυτά είναι διαθέσιμο με ή και χωρίς τον αισθητήρα Suunto Smart Sensor για την παρακολούθηση των καρδιακών σας παλμών

Διαβάστε περισσότερα για το Suunto Spartan Ultra στο www.suunto.com/spartan

Suunto D6i Novo

suuntodinovo1

Το Suunto D6i Novo είναι ένας υπολογιστής κατάδυσης σε μέγεθος ρολογιού. Διατίθεται σε τέσσερα ανθεκτικά σχέδια, για να καθοδηγεί τους δύτες στις υποβρύχιες περιπέτειές τους: Stone, Λευκό, Stealth και Μαύρο. Όλα διαθέτουν κάσα από ανθεκτικό ατσάλι και γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού. Το Suunto D6i Novo διαθέτει επίσης μια νέα προστατευτική επίστρωση κατά της βρωμιάς και της ρυπαρότητας, ενώ το λουράκι με τη νέα σχεδίαση παρέχει βελτιωμένη ανθεκτικότητα.

Το Suunto D6i Novo είναι ο υπολογιστής κατάδυσης σε μέγεθος ρολογιού που επιλέγουν όσοι παίρνουν τις καταδύσεις τους στα σοβαρά. Χάρη στην 3D ψηφιακή πυξίδα με βαθμονόμηση κλίσης, την ασύρματη σύνδεση με τον πομπό ανίχνευσης της φιάλης και τις πέντε λειτουργίες κατάδυσης (Air, Nitrox, Gauge, Free και Off), το D6i Novo είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο όταν άλλοι άνθρωποι εξαρτώνται από τις καταδυτικές σας ικανότητες. Το εμπιστεύονται επαγγελματίες δύτες και η κομψή του εμφάνιση δίνει μοναδικό στυλ στην καθημερινή σας εμφάνιση.

Οι υπολογιστές κατάδυσης D6i συγχρονίζονται εύκολα με το λογισμικό του Suunto DM5 και το Movescount.com, για να μπορείτε να μοιράζεστε ημερολόγια, εικόνες και βίντεο των καταδύσεών σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Όλοι οι υπολογιστές κατάδυσης Suunto σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στη Vantaa, στη Φινλανδία.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style