Υπολογιστές Κατάδυσης από την Suunto

Suunto 2

Η Suunto ανανεώνει και λανσάρει εκ νέου δύο υπολογιστές κατάδυσης με μεγάλη οθόνη. Το Zoop Novo και το Vyper Novo αναβαθμίζουν το επίπεδο των υπολογιστών κατάδυσης.

Η Suunto λανσάρει δύο καινούργιους υπολογιστές κατάδυσης με μεγάλη οθόνη. Το Zoop Novo και το Vyper Novo θα αντικαταστήσουν τους εμβληματικούς υπολογιστές κατάδυσης Zoop, Vyper και Vyper Air, με ένα εντελώς νέο look και πολλά χαρακτηριστικά. Είναι ακόμη πιο εύκολοι στη χρήση, καθώς έχουν την ίδια διεπαφή με το μενού των τεσσάρων κουμπιών, όπως η σειρά D της Suunto. Η ευκρίνεια βελτιώνεται επίσης στους Zoop Novo και Vyper Novo λόγω των μεγαλύτερων ψηφίων και του οπίσθιου φωτισμού.

Το Zoop Novo κάνει την κατάδυση απλή
Το Zoop Novo διαθέτει όλα όσα θα ήθελε να έχει ένας ερασιτέχνης δύτης, είτε ξεκινάει τώρα τις καταδύσεις είτε θέλει να ζήσει νέες υποβρύχιες περιπέτειες. Καθώς τα βασικά δεδομένα της κατάδυσης είναι ορατά μόνο με μια ματιά στην οθόνη με τον οπίσθιο φωτισμό, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τη στολή σας, να βουτήξετε και να απολαύσετε τα Ελληνικά υποβρύχια τοπία. Το Zoop Novo διαθέτει πέντε λειτουργίες κατάδυσης (Air, Nitrox, Gauge, Free και Off). Εκτός από το κλασσικό μαύρο χρώμα κυκλοφορεί σε μπλε καθώς και σε lime.

 

To Suunto Vyper Novo ανεβάζει την κατάδυση σε άλλο επίπεδο
Το Vyper Novo ανοίγει νέους δρόμους ανακάλυψης του βυθού και είναι κατάλληλος για όσους είναι τακτικοί δύτες. Ο πολύ ανθεκτικός υπολογιστής κατάδυσης έχει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τον πομπό ανίχνευσης της φιάλης, ενώ διαθέτει ψηφιακή πυξίδα και gas switching. Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, λευκό και γραφίτη.

Suunto 1

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από τις καταδύσεις με τους φίλους σας
Και το Zoop Novo καθώς και το Vyper Novo μπορούν να συγχρονιστούν πλήρως με το λογισμικό DM5 και το Movescount.com, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε το καταδυτικό σας ημερολόγιο, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Η Suunto, με έδρα τη Φιλανδία, έχει αναπτύξει πολλές καινοτομίες στο χώρο των καταδύσεων τα τελευταία πενήντα χρόνια – μεταξύ άλλων την πρώτη καταδυτική πυξίδα και τους πρώτους υπολογιστές κατάδυσης. Η δημιουργία αξιόπιστων προϊόντων που σχεδιάζονται και δοκιμάζονται στις πιο σκληρές συνθήκες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κληρονομιάς της Suunto που μετράει 80 χρόνια. Όλοι οι υπολογιστές της Suunto κατασκευάζονται στη Φινλανδία.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style