Suunto 9 Baro Titanium

Το Suunto 9 Baro Titanium είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό multisport ρολόι με GPS με έως και 7 ημέρες συνεχούς παρακολούθησης της άσκησης.

Αυτό το ανθεκτικό ρολόι, με στεφάνη από τιτάνιο, γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και λουράκι από ύφασμα που ελαχιστοποιεί την τριβή, διαθέσιμο σε δύο μήκη, είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα 810H των ΗΠΑ. Το Suunto 9 Baro Titanium προσφέρει πληθώρα λειτουργιών για την ύπαιθρο και τα αθλήματα για να μην χάνεστε στις εξορμήσεις σας, ενώ σας παρέχει και πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, την τοποθεσία και το υψόμετρο, όπως και πλοήγηση.

Πλοήγηση turn-by-turn
Με τις ειδοποιήσεις της πλοήγησης turn-by-turn δεν θα πάρετε ποτέ ξανά λάθος στροφή. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας στην εφαρμογή Komoot στον υπολογιστή ή το κινητό σας, συγχρονίστε τη με το Suunto 9 και ξεκινήστε. Όταν πλησιάζει η στιγμή να στρίψετε θα λάβετε ειδοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε το τοπίο και όχι να κοιτάτε συνεχώς το ρολόι σας.

Ορισμός σημείου ενδιαφέροντος και πλοήγηση
Το σημείο ενδιαφέροντος (point of interest) είναι μια σημαντική τοποθεσία που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επιστρέψετε σε αυτήν αργότερα. Ορίστε σημεία ενδιαφέροντος στο Suunto 9 αποθηκεύοντας την τρέχουσα τοποθεσία σας ή προσθέτοντάς τα στην εφαρμογή Suunto και συγχρονίζοντας τα με το ρολόι σας. Όταν πλοηγήστε προς ένα σημείο ενδιαφέροντος, μπορείτε να δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία αυτή και την απόσταση. Αν χρειαστεί, μπορείτε να μεταβείτε εύκολα από την προβολή του σημείου ενδιαφέροντος στην πλοήγηση διαδρομής ενώ βρίσκεστε στον δρόμο.

SUUNTO9BARO2

Λειτουργία μπαταρίας «Tour»
Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερες εξορμήσεις με τη νέα λειτουργία μπαταρίας «Tour» που σας προσφέρει μέχρι και 7 ημέρες συνεχές GPS tracking.

Νέοι εξωτερικοί συνεργάτες
Σχεδιάστε τις εξορμήσεις σας εκτός δρόμου στο Komoot, βρείτε την επόμενή σας ορεινή εξόρμηση στο FATMAP ή ανακαλύψτε τις καλύτερες διαδρομές στο Wikiloc. Οι συνεργάτες της Suunto σάς παρέχουν τα εργαλεία για την επόμενη διαδρομή που θα τρέξετε ή για την επόμενη εκδρομή σας στο βουνό. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση suunto.com/partners.

H ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας -Performance, Endurance, Ultra και Tour- με διάρκεια ζωής από 25 ως 170* ώρες καταγραφής με GPS tracking. Από τη στιγμή που ξεκινάτε μια καταγραφή, βλέπετε την ένδειξη με την εκτιμώμενη διάρκεια της μπαταρίας στη λειτουργία που έχετε επιλέξει. Αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επιλέξετε κάποια άλλη λειτουργία.

Το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις με βάση το ιστορικό σας για να είστε έτοιμοι με τη μπαταρία σας πλήρως φορτισμένη πριν την επόμενή σας έξοδο. Αν το ρολόι αντιληφθεί ότι η μπαταρία σας πέφτει κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, αυτόματα θα σας προτείνει να αλλάξετε λειτουργία.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Το Suunto 9 Baro έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών αλλά και εξορμήσεων. Όπως όλα τα ρολόγια Suunto, έχει δοκιμαστεί ενδελεχώς από την ομάδα της Suunto και από αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, στις πιο αντίξοες συνθήκες για χιλιάδες ώρες. Το Suunto 9 Baro είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα 810H των ΗΠΑ και έχει περάσει επιτυχώς πολλές δοκιμές σε αντίξοες συνθήκες, όπως σε ακραίες θερμοκρασίες, κραδασμούς και πτώσεις, άμμο και σκόνη, υγρασία και βροχή. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι ο πιο πιστός σας σύμμαχος σε κάθε περιπέτεια.

SUUNTO9BARO3

*Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να ποικίλει με βάση τη χρήση και τις συνθήκες. Η λειτουργία μπαταρίας Ultra αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά απενεργοποιεί την καταμέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό. Η λειτουργία μπαταρίας Tour παρέχει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με χαμηλότερη, ωστόσο, ποιότητα GPS. Η λειτουργία μπαταρίας Endurance παρέχει διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών με καταμέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό και 50 ωρών με καταμέτρηση καρδιακών παλμών με ιμάντα. Η λειτουργία αφής απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στην εξατομικευμένη λειτουργία. Ισχύει για το Suunto 9 & Suunto 9 Baro

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop&Trade.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style