H Suunto μειώνει το βάρος με το Spartan Trainer Wrist HR

Η οικογένεια αθλητικών ρολογιών της Suunto Spartan μεγαλώνει με την κυκλοφορία του Spartan Trainer Wrist HR - του λεπτού και ελαφριού αθλητικού ρολογιού GPS για τους φαν του αθλητισμού.

Το Spartan Trainer είναι σημαντικά μικρότερο σε μέγεθος από τους προκατόχους του. Ωστόσο, διαθέτει εκπληκτικά, ευέλικτα χαρακτηριστικά προπόνησης, παρακολούθηση καθημερινών δραστηριοτήτων, καθώς και μέτρηση του καρδιακού παλμού από τον καρπό από την Valencell, τον μεγαλύτερο προμηθευτή βιομετρικής τεχνολογίας.

Spartan Trainer παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας κάθε μέρα
Με μέτρηση καρδιακού παλμού και αισθητήρα κίνησης στον καρπό, δυνατότητα εξατομίκευσης των προσόψεων και προπονητικά χαρακτηριστικά για κάθε είδους άθλημα, το Spartan Trainer είναι έτοιμο να σας πάει παντού. Καθώς ζυγίζει μόνο 56 γραμμάρια (66 γραμμάρια με τη μεταλλική στεφάνη), το Spartan Trainer δείχνει πολύ διακριτικό πάνω στον καρπό σας. Το κομψά ακονισμένο σχέδιο ταιριάζει, επίσης, και σε πιο λεπτούς καρπούς.

Αυτό το μικρό αλλά ανθεκτικό ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα, οπότε κολυμπήστε άφοβα. Η αυτονομία μπαταρίας 10 ωρών (έως και 30 ώρες με τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) προσφέρει άπλετο χρόνο για προπόνηση. Χρησιμοποιήστε το Spartan Trainer ως ένα καθημερινό ρολόι με παρακολούθηση δραστηριότητας για 14 ημέρες πριν χρειαστεί να το φορτίσετε.

Suuntos Αθλητικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Η άσκηση με το Spartan Trainer είναι απλή και ευχάριστη. Χρησιμοποιεί GPS για να μετρήσει την ταχύτητα, τον ρυθμό, την απόσταση και το υψόμετρο. Με 80 προκαθορισμένες λειτουργίες αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι έτοιμο να υποστηρίξει σχεδόν οποιοδήποτε άθλημα. Έχει ειδικές οθόνες για το τρέξιμο, την ποδηλασία και το κολύμπι και προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.  Πιστό στην παράδοση της Suunto στην ύπαιθρο και την περιπέτεια, το Spartan Trainer διαθέτει πλοήγηση διαδρομής GPS με προβολή ιχνών, διευκολύνοντας την ανακάλυψη νέων διαδρομών και τοποθεσιών και διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθείτε ποτέ.

Μέτρηση καρδιακού παλμού στον καρπό από τη Valencell
Το νέο Spartan Trainer αξιοποιεί την παγκοσμίως κορυφαία τεχνολογία οπτικού παλμογράφου της Vanencell, η οποία περιλαμβάνεται και στο Suunto Spartan Sport Wrist HR. Εκτός από τη μέτρηση του καρδιακού παλμού από τον καρπό, το Spartan Trainer μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συμβατούς αισθητήρες καρδιακού παλμού που φοριούνται στο στήθος, όπως ο προαιρετικός Suunto Smart Sensor.

Πέντε ζωντανά σχέδια
Το Suunto Spartan Trainer Wrist HR διατίθεται σε πέντε χαρακτηριστικά μοντέλα: το χρυσό και το ασημί δίνουν μια αίσθηση urban κομψότητας με έντονα στοιχεία από ατσάλι ενώ το Ocean, το μπλε και το μαύρο χαρίζουν φρέσκια και αθλητική εμφάνιση.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Kokkoris Optics Summer 22

Kokkoris Optics: Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Η Kokkoris Optics και φέτος το καλοκαίρι είναι εδώ για να σας προτείνει τα πιο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Medouses htapodia karharies kai agnoia

Αρχιπέλαγος: Μέδουσες…

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τα κοινωνικά δίκτυα και τον τύπο...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η RIST Hellas welcomes PDPAOLA

Η RIST Hellas καλωσορίζει τ…

Η RIST Hellas με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο portfolio της...

Style