Tommy Hilfiger: Η νέα συλλογή γυαλιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2023

Η νέα συλλογή γυαλιών του Tommy Hilfiger για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2023 είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από την Safilo Group και περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτότυπα σχέδια σε ωραίους χρωματισμούς που ταιριάζον με την ανάλαφρη καλοκαιρινή μας διάθεση. 

Τα ανδρικά γυαλιά

Τα νέα ανδρικά γυαλιά ηλίου της TH έχουν σπορ διάθεση και προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα όρασης χάρη στους νέους τεχνικούς φακούς υψηλής αντίθεσης που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε χωρίς καμία ενόχληση το δυνατό φως του ήλιου, όχι μόνο στην παραλία αλλά και στις διαδρομές στην πόλη ή στις εκδρομές στο βουνό. 

TOMMY HILFIGER TH1975S 2058110FLLB8 R00

Η σειρά SPORTY ACTIVE διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε γυαλιά ηλίου με σπορ διάθεση, που χαρακτηρίζονται από τεχνικούς φακούς εμπνευσμένους από τα τρία εμβληματικά χρώματα της σημαίας Tommy Hilfiger. Η ίδια σειρά επιλεγμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ, εξαιρετικά ανάλαφρους συνδυασμούς ασετάτ και ανθρακονήματος, μετάλλου και ανοξείδωτου ατσαλιού, που υπογραμμίζονται από μια λεπτομέρεια πλαστικής έγχυσης στους βραχίονες για απόλυτη άνεση και από το εμβληματικό λογότυπο - σημαία της TH.

 

TOMMY HILFIGER TH1951S 2054110R7WZS R00

Τα γυναικεία γυαλιά

Η γυναικεία σειρά είναι εμπνευσμένη από την κλασική αμερικανική κληρονομιά του TOMMY HILFIGER, με μια δόση διακριτικής πολυτέλειας. Τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από έντονο ασετάτ πολυεπίπεδων όγκων σε κομψές χρωματικές παλέτες. Το μονόγραμμα ΤΗ ξεχωρίζει σε χρυσό και ασημί χρώμα. Η σειρά «MODERN PREPPY» χαρίζει μοντέρνα κομψότητα και τη λαμπερή αίσθηση σε κάθε look. 

TOMMY HILFIGER TH1979S 20596903MRU1 O00

Η νέα collection περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως, σε διάφορα σχέδια και σχήματα, όπου ξεχωριστή θέση έχουν τα γυαλιά-πεταλούδα. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις, καθώς και μία έκδοση με χρωματιστό ριγέ σχέδιο στο εσωτερικό των βραχιόνων: μοβ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε με ριγέ σχέδιο στο εσωτερικό των βραχιόνων και μπλε φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

TOMMY HILFIGER TH1980S 2057720G3I3X R00

 

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και μυωπίας TOMMY HILFIGER είναι διαθέσιμη σε όλες τις boutique TOMMY και στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style