Alpha Mare: Silver Sponsor στο 8ο Mediterranean Yacht Show 2023

Alpha Mare: Silver Sponsor 8ο Mediterranean Yacht Show 2023

Για άλλη μια φορά η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, το 8ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS 2023), βάζοντας το yachting στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής.

Πανέμορφα σκάφη, εκθέτες, brokers, από διαφορετικά μήκη και πλάτη του κόσμου, θα δώσουν το ρυθμό σε ένα μοναδικό Show στο χώρο του Yachting, το οποίο θα διαρκέσει από 29 Απριλίου έως και 3 Μαΐου.

Το Mediterranean Yacht Show παραμένει το μεγαλύτερο στον κόσμο από άποψη προσέλευσης, ακόμα και από τις εκθέσεις που διοργανώνονται στην Αντίγκουα και στη Βαρκελώνη, οι οποίες με την σειρά τους καλύπτουν τις αγορές του Δυτικού Ημισφαιρίου και της Δυτικής Μεσογείου αντίστοιχα.

Η ALPHA MARE, με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία λαμβάνοντας για πρώτη φορά μέρος στο Mediterranean Yacht Show (MEDYS 2023) σαν Ασημένιος Χορηγός (SILVER SPONSOR), στην καθομολογούμενα μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών σκαφών με πλήρωμα στον κόσμο.

Εδώ και 23 χρόνια, η εταιρεία ALPHA MARE βρίσκεται στην καρδιά του Yachting, στο Παλαιό Φάληρο. Η πολυετή εμπειρία της στον κλάδο των ναυτιλιακών προμηθειών, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική προσέγγιση των ανθρώπων που στελεχώνουν την ALPHA MARE, ενισχύουν τη θέση της στην αγορά, καθιστώντας την μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να σας φιλοξενήσει στο περίπτερο της ALPHA MARE κατά τη διάρκεια του 8ου Mediterranean Yacht Show.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style