8o Mediterranean Yacht Show: Έρχεται στο Ναύπλιο

8o Mediterranean Yacht Show erxetai sto nafplio

Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και αναμένεται να είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ.

 Έχοντας αναδειχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς και ξεπερνώντας κατά 5 φορές τον αριθμό των σκαφών που κατόρθωσαν να εκθέσουν το 2022 η Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία μαζί στην αντίστοιχη έκθεση της Βαρκελώνης, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS), επιστρέφει για 8η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η έκθεση, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και τον Δήμο Ναυπλιεων με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Αναδεικνύοντας την υπεροχή του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, το MEDYS 2023 καταγράφει 95 εγγεγραμμένα σκάφη, yacht brokers από περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου και πολλούς εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης. Το “παρών” θα δώσουν κορυφαίες διεθνείς εταιρείες όπως οι Camper & Nicholsons International, CSO Yachts, YCO, IYC, CharterWorld LLP, Yachting Partners International, Northrop & Johnson, Luxury Charter Group, West Nautical κ.ά. Η έκθεση θα διαρκέσει 5 ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες brokers από όλο τον κόσμο να δουν από κοντά τα διαθέσιμα προς ναύλωση σκάφη και τις δυνατότητές τους, αλλά και να γνωρίσουν τα πληρώματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

MEDYS 8 4 1

“Ήδη 95 σκάφη από 24 μέτρα έως 85 μέτρα μήκος έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο ΜEDYS 2023, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι η πιο σημαντική έκθεση μέχρι σήμερα. Κατέχοντας μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ατζέντα του yachting παγκοσμίως, η έκθεση διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, και έχει αναδείξει τη δυναμική και την απόλυτη επάρκεια σε ποσότητα και ποιότητα των σκαφών με Ελληνική Επαγγελματική Άδεια”, αναφέρει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μιχάλης Σκουλικίδης.

Στο πλαίσιο του ΜEDYS διοργανώνεται και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με κορυφαία τον δημοφιλή διαγωνισμό Chef’s Competition, όπου οι ταλαντούχοι σεφ των σκαφών θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε μια επιτροπή με πολλά αστέρια Michelin! Κριτές φέτος θα είναι οι βραβευμένοι με 2 αστέρια Michelin Γιώργος Παπαζαχαρίας από το ελληνικό Delta Restaurant και Antonio Mellino από το εστιατόριο Quattro Passi της Ιταλίας.

MEDYS 8 4 2

Μετρώντας επτά επιτυχημένες διοργανώσεις το MEDYS έχει καταφέρει να βάλει στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού το yachting, το οποίο αναδύθηκε μέσα από την περίοδο της πανδημίας πιο δυνατό από ποτέ. H επιτυχία της έκθεσης αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δυναμικής της ελληνικής επαγγελματικής άδειας και δημιουργεί σε όλους τους φορείς την αυτονόητη ευθύνη προστασίας της.

Χορηγοί της διοργάνωσης:
Χρυσοί Χορηγοί: Jotun, Elin
Ασημένιοι Χορηγοί: Howden Hellas, Alpha Mare
Global Official Media Sponsor: Boat International
Greek Official Media Sponsor: Skipper OnDeck
Χορηγοί: Chauffeur Greece, Κτήμα Σκούρας

MEDYS 8 4 4

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style