Το 6ο Mediterranean Yacht Show (4-8 Μαΐου)

Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει φέτος για 6η συνεχή χρονιά στο Ναύπλιο από τις 4 έως τις 8 Μαΐου με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διευρυμένο κατά μία ημέρα, το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος συμμετεχόντων και εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως την μεγαλύτερη σε εγγραφές διοργάνωση επανδρωμένων επαγγελματικών σκαφών αναψυχής για τον θαλάσσιο τουρισμό διεθνώς. Το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον συμμετοχής δημιούργησε την ανάγκη για την παράταση του show κατά μία ημέρα, προκειμένου οι brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να δουν από κοντά τον μεγάλο αριθμό σκαφών.

MEDYS6 2

Το 2018, η έκθεση κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ξεπερνώντας σε αριθμό τις αντίστοιχες ετήσιες διοργανώσεις που καλύπτουν το Δυτικό Ημισφαίριο και τη Δυτική Μεσόγειο, με την παρουσία 107 επανδρωμένων επαγγελματικών σκαφών αναψυχής από 23 χώρες του κόσμου και περισσότερων από 400 σημαντικών εκπροσώπων του yachting. Οι προσδοκίες για τo φετινό Mediterranenan Yacht Show είναι αντίστοιχα υψηλές με τα συμμετέχοντα σκάφη να αναμένεται να φτάσουν τα 120, ενώ ηχηρή θα είναι και η παρουσία πλήθους εκθετών για υπηρεσίες και προμήθειες που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό.

MEDYS6 3

Η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο, τοποθετώντας την Ελλάδα στο επίκεντρο, ενώ η αυξανόμενη συμμετοχή επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι ο θαλάσσιος τουρισμός υψηλών προδιαγραφών αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ελληνικού τουρισμού.

MEDYS6 4

Οι εγγραφές για το 6ο Mediterranean Yacht Show για central agents, brokers, sponsors και εκθέτες έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα του Mediterranean Yacht Show.

MEDYS6 5

Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

1st Dufour Sailing Cup mia koinotita pou enonetai me tin istioploia

1st Dufour Sailing Cup: Μια Κοινότητα που ενώνεται με…

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Dufour Sailing Cup Greece, η SYNERGY Yacht Sales & Consulting ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

omilos fais group kai we4all koini drasi gia ena prasino perivallon

Όμιλος Φάις & We4ALL: Κοινή δράση, γ…

Ο Όμιλος Φάις κινείται σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

Η TAG Heuer και η Oracle Red Bull Racing συνεχίζουν...

Style