Alpha Mare: Magellan 630 Extra

Magellan 630 Extra

Στην ALPHA MARE θα βρείτε ετοιμοπαράδοτη μοράβια MAGELLAN 630 EXTRA.

Self-Polishing Antifouling with Innovative SPC Technology

Πρόκειται για κορυφαίας ποιότητας υλικό (self-polishing and bright-coloured antifouling), που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την πρωτοποριακή τεχνολογία SPC (Self-Polishing Copolymer). Δρα σε γλυκό και αλμυρό νερό εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα έναντι των ρύπων, βελτιστοποιώντας την κατανάλωση καυσίμου και τη μείωση των εκπομπών (CO2). Δεν περιέχει κασσίτερο και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο αγγείου και στήριξης, συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου.

Συμμορφώνεται με τον κανονισμό IMO (AFS/CONF/26) και είναι πιστοποιημένο από τους πίνακες Rina και Lloyd’s Register. Επιπλέον, το Magellan 630 Extra περιέχει δραστικές ουσίες σύμφωνα με τον Κανονισμό BPR (EU Regulation No. 528/2012).

Αντιρρυπαντική απόδοση ανώτερης ποιότητας ανάλογα με το πάχος του εφαρμοζόμενου προϊόντος για βέλτιστη προστασία έως και 36 μήνες. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 5lit και 15lit.

Για Τεχνικά Χαρακτηριστικά, και για το safety datasheet: Boero YachtCoatings: MAGELLAN 630 EXTRA & Alpha Mare – Professional Yachting Services