H ABAS συμμετέχει στο MEDYS 2022

ABAS MEDYS 2022

Η ABAS συμμετέχει στο  Mediterranean Yacht Show με λύσεις οπτικοακουστικών και έξυπνων αυτοματισμών για σκάφη.

Η ABAS Integrated Systems συμμετέχει με την επιχειρηματική της μονάδα, MODE Audio Video & Smart Automations, στην μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο. Η MODE προσφέρει Premium λύσεις οπτικοακουστικών συστημάτων και έξυπνων αυτοματισμών για οικίες και σκάφη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις οπτικοακουστικών συστημάτων αιχμής για marine εφαρμογές, έξυπνων αυτοματισμών CRESTRON Yacht Technology AV & Entertainment για σκάφη. 

• Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου Σκαφών με κεντρικούς controllers, audio matrix, ενισχυτές, πηγές ήχου, και ηχεία για τη διανομή μουσικής στο σκάφος.
• Οικιακός Κινηματογράφος για Σκάφη με χρήση τηλεόρασης 4Κ/8Κ ή κινηματογραφικού 4Κ προβολέα, σε συνδυασμό με επεξεργασία εικόνας HDR & surround ήχο Dolby Atmos ή DTS: X.
• Σύστημα Αυτοματισμού για Σκάφη CRESTRON για αυτοματοποιημένο έλεγχο των συσκευών  ήχου, εικόνας, φωτισμού, σκίασης και κλιματισμού του σκάφους μέσω ενσύρματων ή ασύρματων χειριστηρίων, tablets και smartphones.
• Ηχεία για MARINE Εφαρμογές 
• Σύστημα Δορυφορικής Τηλεόρασης Σκαφών με δορυφορική τεχνολογία και κορυφαία προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, SeaTel, KVH και Intellian.
• Internet Σκαφών, Ethernet & WiFi Δίκτυο με συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως Cisco, Ruckus, Ubiquiti για switches και access points, Kerio και Fortigate για routers, και firewalls και Peplink για τη σύνδεση στο Internet μέσω LTE.
• Μηχανισμοί Απόκρυψης Τηλεόρασης
• Τηλεόραση Καθρέφτης Mirror TV custom made glass τηλεοράσεις σε διαστάσεις από 18″ έως 98″ με υψηλή ανάλυση έως 4K HDR, υψηλή φωτεινότητα έως 1.500cd/m2 και smart λειτουργίες Android.

Η ABAS Integrated Systems, με εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations), είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος, προγραμματιστής και εγκαταστάτης της CRESTRON USA, παγκόσμιου ηγέτη στα συστήματα αυτοματισμού για πολυτελή σκάφη με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς της – απόφοιτοι μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, των συνεργασιών της με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία στην Ελλάδα, καθώς και τις συνεργασίες της με κορυφαίους και ευυπόληπτους οίκους, η ABAS Integrated Systems παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Η διεξαγωγή του 7ου Mediterranean Yacht Show θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου, από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean…

Το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race, κατέπλευσε στη Μαρίνα του Φλοίσβου για...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style