ALPHA MARE: Επίσημος αντιπρόσωπος της GRUPPO BOERO στην Ελλάδα

ALPHA MARE antoprosopos tis GRUPPO BOERO stin ellada

Ο Ιταλικός Όμιλος GRUPPO BOERO, με εμπειρία και κληρονομία στη θάλασσα που ξεκινά από το 1831, περίπου δύο ολόκληρους αιώνες, δίνει τα ηνία του στην ALPHA MARE, για τη δυναμική προώθηση των προϊόντων του Group στην Ελληνική Αγορά, καθιστώντας την από τον περασμένο Νοέμβριο επίσημο αντιπρόσωπο των προϊόντων του GRUPPO BOERO για το Yachting, BOERO Yachting Coatings και Veneziani Yachting.

Ο Όμιλος πιστεύει στην Ελληνική Αγορά και η επιλογή της εταιρείας ALPHA MARE ευθυγραμμίζεται με τη γενικότερη στρατηγική της Ιταλικού Φίρμας που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της στις Ευρωπαϊκές Αγορές, μέσω της αύξησης των πωλήσεων και των αντίστοιχων μεριδίων αγοράς.

IMG 8204

Η ιστορία του Ομίλου GRUPPO BOERO αρχίζει το 1831, όταν ο Bartolomeo Boero ξεκινά την καριέρα του στον κόσμο των χρωμάτων από ένα μικρό εργοστάσιο παραγωγής λευκής πούδρας μόλυβδου στη Γένοβα. Ο Gioachino Veneziani, λίγο αργότερα, στην Τεργέστη το 1863, εγκαινιάζει την "Fabbrica Vernici e Intonaci Sottomarini Gioachino Veneziani S.A.", ενώ στα μέσα του 19ου αιώνα, ο γαμπρός του Giuseppe Moravia ανακαλύπτει τη “μυστική φόρμουλα” για την προστασία του κύτους των πλοίων που φέρει το όνομα του μέχρι σήμερα.

311

Η ALPHA MARE ιδρύθηκε το 2000, και η έδρα της βρίσκεται στην καρδιά του Yachting, στο Παλαιό Φάληρο. Οι ιδρυτές της, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ναυτιλιακών προμηθειών, όχι μόνο ενίσχυσαν τη θέση της στην αγορά, αλλά ταυτόχρονα την κατέστησαν μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο.

169

Από το 2016 ανήκει στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο και είναι ένας από τους Επίσημους Διανομείς στην Ελλάδα, των προϊόντων της γνωστής Μάρκας Καθαριστικών NAUTIC CLEAN.

Τέλος, είναι αδελφή εταιρεία της REFLECTION, μίας κορυφαίας εταιρείας στον τομέα βαφής και επισκευών στο χώρο του Yacht και Megayacht, με σταθερή παρουσία όχι μόνο στην Ελληνική Αγορά αλλά και στην Αγορά της Μεσογείου.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style