Eδώ για εσάς, όπως είμαστε επί 9 συναπτά έτη | ONDECK Media | IX Anniversary

Mε αφορμή τις εξελίξεις, τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, η ONDECK Media σήμερα 1η Απριλίου συμπληρώνει 9 Χρόνια και συνιστά ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και ευρηματικότητα. Αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή. 

Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την προστασία τόσο των συνεργατών όσο και των εργαζομένων μας, μένουμε όλοι μέσα και εργαζόμαστε από το σπίτι για την επόμενη ημέρα. Θεωρούμε ως δεδομένο την υποχρέωση που έχει ο καθένας μας να φερθεί υπεύθυνα, να ακολουθήσει πιστά και με συνέπεια τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. και να τηρήσει τα μέτρα πρόληψης, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του από την περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

ondeck9years

Αντιμέτωποι με τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα προκύψουν, μένουμε υγιείς στο σώμα και το νου, και, ακόμα και αν το πρώτο νοσήσει, δεν απελπιζόμαστε και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή. Είναι αποδεδειγμένο ιστορικά, ότι η θεσμοθέτηση στόχων, ειδικά σε δύσκολες περιόδους, βοηθάει στην επιβίωση τόσο κυριολεκτικά, μεταφορικά και ατομικά, αλλά και ως σύνολο.

Είμαστε εδώ για εσάς, επί 9 συναπτά έτη προβάλλοντας τις καλές πρακτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έτσι και τώρα, είμαστε εδώ για εσάς, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού, στεκόμενοι με ευθύνη απέναντι στην ομάδα και τους συνεργάτες μας, με πειθαρχία σε όλα τα μέτρα που επιτάσσει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας.

Η ομάδα της ONDECK Media παραμένει στη διάθεσή σας. Είμαστε όλοι εδώ, εργαζόμαστε, αναθεωρούμε, σχεδιάζουμε και εφοδιαζόμαστε με στόχους και ελπίδα προκειμένου να επανέλθουμε υγιείς, δριμύτεροι, σοφότεροι και έτοιμοι.

 workfortomorrow 1

Καλέστε μας για κάθε σας ανάγκη στο +30 211 345 5000 ή στείλτε μας ηλεκτρονικά τα μηνύματά σας στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Με φροντίδα, ενδιαφέρον, αισιοδοξία και υπευθυνότητα μένουμε σπίτι και είμαστε εδώ για εσάς.

skipper


1η Απριλίου 2011 - 01η Απριλίου 2020  | Tο Skipper ONDECK συμπληρώνεί 9 χρόνια  

H ONDECK Media εκδίδει το βραβευμένο και διεθνές περιοδικό Skipper ONDECK.  Σήμερα, 1η Απριλίου, συμπληρώνονται 9 χρόνια από την 1η έκδοση γενονός που σηματοδοτεί μια περίοδο αδιάλλειπτης και δυναμικής παρουσίας στο χώρο της ενημέρωσης της Θαλάσσιας Αναψυχής σε Ελλάδα και εξωτερικό.  
Σαν σήμερα, σαν ψέμα μετά απο σερί ολονύχτιων διαβουλεύσεων, δημοσιεύθηκε το πρώτο εξώφυλλο του ONDECK. Bασικά συστατικά ήταν η αδειάλειπτη παρουσία στο χώρο, σε Ελλάδα και εξωτερικό, χιλιάδες μίλια και ατελειώτες ώρες σε Ναυτικά σαλόνια, η θητεία σε περιοδικά και ΜΜΕ και βεβαίως το αγνό και εις βάθος ενδιαφέρον για τον κλάδο σε μια χώρα που ταυτίζεται με την θάλασσα και τον τουρισμό.

ondeck01

Το πρώτο εξώφυλλο του Skipper ONDECK | April 2011 

Με αυτή την παρακαταθήκη ως κεφάλαιο και εμπειρία στις θύελλες είτε στα πελάγη μας είτε στον επιχειρηματικό στίβο σήμερα καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες και θα το κάνουμε. Εμείς σαν Oμάδα είμαστε όλοι συγχρονισμένοι, εργαζόμαστε όπως προβλέπεται με ηθικό ακμαίο και έχουμε ως σύνθημα «Προετοιμάζουμε το Αύριο». Όλες οι εκδόσεις μας είναι ενεργές, η ιστοσελίδα www.skipperondeck.gr ενημερώνεται καθημερινά, τα newsletters αποστέλλονται τις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Το σύνθημα «Προετοιμάζουμε το Αύριο» αποτυπώνεται στην προετοιμασία του Olympic Yacht Show 2020 [01-04 Οκτωβρίου] που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια λαμπρή εκκίνηση της αγοράς μας και θέσει νέα standards στην διοργάνωση ναυτικών εκδηλώσεων επί ελληνικού εδάφους και ύδατος._ΓΓ

 

 StayConnected 02b

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΟΝDECK | BACK ISSUES  
Yachting Awards 2019
OLYMPIC YACHT SHOW 2020

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style