2019 YACHTING AWARDS - Cocktail Reception by ONDECK MEDIA

Μια σημαντική εκδήλωση, μοναδική στο είδος και για πρώτη φορά, διοργανώνεται από την ONDECK Media προκειμένου να τιμήσει τους Πρωταγωνιστές του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού

H ONDECK MEDIA διοργανώνει το Yachting Awards Gala 2019, μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους Πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Luxury Industry.

eventondeck1

Η αγορά της θαλάσσιας αναψυχής θα βρεθεί εκεί που της αξίζε.στο πιο συμβολικό κτίριο της Συγχρονης Ελλάδας. Ενας ελάχιστος φόρος τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό. Στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και φρέσκιες ιδέες. 

Στο συμβολικό χώρο του Ζαππείου παρουσία στελεχών από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για την συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας. Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φέρνει στο προσκήνιο τα επιτεύγματα των πρωταγωνιστών του θαλάσσιου τουρισμού.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα λάμψουν και θα φωτίσουν μια σπουδαία και πολυεπίπεδη βιομηχανία όπως αυτή του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Μια βιομηχανία που τροφοδοτεί πολλές και διαφορετικές αγορές. Μια γόνιμη πλατφόρμα προβολής της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει και να τιμήσει όλους όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην διαρκή ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ενός πολύτιμου τομέα της οικονομίας μας. Η Ελληνική Επιχειρηματική Σκηνή του yachting είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές παγκοσμίως. Σκοπός μας, ως Ondeck Media, είναι να την αναδεικνύουμε συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Τα Yachting Awards έχουν μια επιπλέον διάσταση και μια υπεραξία. Αποτελούν την προέκταση της συνεχούς προσπάθειας μας ώστε να γεφυρώσουμε το στερέωμα του Σκάφους Αναψυχής με όλη την αγορά, να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα πολυδιάστατο επαγγελματικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες και ατελείωτες δυνατότητες».

 Γεράσιμος Γερολυμάτος, Founder

 


Honorary Yachting Awards 2019

Διοργάνωση ONDECK MEDIA   | Οργάνωση Παραγωγής TRINITY EVENTS

Για πληροφορίες σχετικά με το Event και τα Honorary Awards: 

Για προσκλήσεις: 
ΕThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  | τηλ.: +30 210 4616 600 / 700

Για πληροφορίες και Xορηγική Συμμετοχή:
Νίκη Χαραλαμποπούλου|  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. |  τηλ.: +30 211 345 5002

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style