Εφαρμογή μέτρων πρόληψης από τη D Marinas Hellas για τον περιορισμό μετάδοσης του COVID-19

Η D Marinas Hellas, η εταιρεία στην οποία υπάγονται οι μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα, της Λευκάδας και της Καλαμάτας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στους εργαζόμενούς της και στους πελάτες της, έχει προβεί στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων με στόχο την προστασία του συνόλου της κοινωνίας, με αφορμή την πανδημία του COVID-19.

Η D Marinas Hellas ακολουθεί και εκτελεί αυστηρά τις οδηγίες των Αρχών και τα πρωτόκολλα του D-Marin Global Marina Network, στο οποίο υπάγεται. Στο πλαίσιο αυτό αλλά και σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αρχές για τις εξελίξεις αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν αναπτυχθεί, έχει υλοποιήσει τα ακόλουθα:

  • Η εταιρεία, σύμφωνα με την τελευταία οδηγία του αρμόδιου Υπουργείου έχει θέσει σε ισχύ την απαγόρευση του απόπλου και κατάπλου όλων των σκαφών προερχόμενων από οποιονδήποτε γεωγραφικό προορισμό, καθώς και την με οποιονδήποτε τρόπο αποβίβαση επιβατών από τα σκάφη αυτά για το χρονικό διάστημα από 19.3.2020 έως και 19.4.2020.
    Σε όλες τις μαρίνες που ανήκουν στην D Marinas Hellas παραμένει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό και η επικοινωνία με το κοινό και τους χρήστες πραγματοποιείται σχεδόν αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα.
    Έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες σε εξωτερικά συνεργεία για εργασίες σε σκάφη εκτός αυτών που αφορούν σε θέματα ασφάλειας.
    Έχουν τοιχοκολληθεί σε όλα τα σημεία της μαρίνας οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
    Έχουν επιβληθεί όλα τα μέτρα προστασίας στο προσωπικό που εργάζονται στις μαρίνες.
     Η εταιρεία ακύρωσε όλα τα σεμινάρια, τις συναντήσεις, τις εκπαιδεύσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις.
    Στις μαρίνες για λόγους προστασίας του προσωπικού και του κοινωνικού συνόλου καθημερινά εργάζεται μικρός αριθμός του προσωπικού.
     Η εταιρεία πραγματοποιεί απολυμάνσεις σε καθημερινή βάση σε όλους τους κοινόχρηστους και μη χώρους υγιεινής και εργασίας.
    Πραγματοποιείται καθημερινή ενημέρωση των χρηστών με έντυπες ανακοινώσεις για την εξέλιξη των μέτρων προστασίας από τον ιό.
  • Η Διοίκηση και τα μέλη της D Marinas Hellas παρακολουθούν διαρκώς την κατάσταση, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και παραμένουν σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style