Cellier Wine Fair 2024: Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα!

Cellier Wine Fair 2024 epityxia se ola ta epipeda

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, το Cellier Wine Fair 2024 πραγματοποίησε τα εγκαίνια του την Κυριακή 4/2 στο Divani Caravel Hotel με την υποστήριξη της ONDECK MEDIA, η οποία υποδέχτηκε του εκλεκτούς καλεσμένους και συνεργάτες της σε μια οινική εκδήλωση κορυφής.

cellier wine fair ondeck 24 9

cellier wine fair ondeck 24 2

To Cellier Wine Fair, η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων σημείωσε φέτος πρωτοφανή επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διευρύνοντας για πρώτη φορά την διοργάνωση της σε δύο τοποθεσίες. Η ONDECK MEDIA υποστήριξε την εκδήλωση, ως Χορηγός Επικοινωνίας, στην οποία παρευρέθηκαν 5.000 επισκέπτες κι έζησαν την απόλυτη εμπειρία του Fine Tasting.

cellier wine fair ondeck 24 1

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: 4 ημέρες εκδηλώσεων, 55 εκθέτες, 25 διεθνείς εκθέτες, πάνω από 1.000 ετικέτες, 9 θεματικά masterclasses, 30 εκπρόσωποι οίκων του εξωτερικού και 5.000 επισκέπτες σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη, κατατάσσουν το 16ο Cellier Wine Fair στην κορυφή της ιστορίας του θεσμού!

cellier wine fair ondeck 24 10

To Cellier Wine Fair που διοργανώθηκε για 16η χρονιά από τις κάβες Cellier και από τη GENKA1877, άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 4/2 στο Divani Caravel Hotel ενώ την Δευτέρα 5/2, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, στη Γ’ Αποθήκη Λιμανιού.

cellier wine fair ondeck 24 3

Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον του κόσμου και των επαγγελματιών του κλάδου για μοναδικές γευστικές εμπειρίες του κρασιού, των αποσταγμάτων και των delicatessen κατέκλυσαν τις αίθουσες σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

cellier wine fair ondeck 24 4

cellier wine fair ondeck 24 11

Τις εντυπώσεις του κοινού της Αθήνας, μεταξύ άλλων, έκλεψε το “Fine Wine & Spirits Lounge” ένα πολυτελές σαλόνι στο οποίο παρουσιάστηκαν premium και ultra-premium κρασιά και αποστάγματα συμπεριλαμβανομένων σπάνιων, εμβληματικών ετικετών, ενώ ο επισκέπτης μπορούσε παράλληλα να απολαύσει τον καφέ του και το φαγητό του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στο Fine Wine & Spirits Lounge έλαβε χώρα και το “Talisker Single Malt Scotch Whisky Oyster Ritual” όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τους συνδυασμούς τριών διαφορετικών Talisker με τρείς διαφορετικές ποικιλίες στρειδιών.

cellier wine fair ondeck 24 5

Στα πλαίσια του Cellier Wine Fair πραγματοποιήθηκαν θεματικά master-classes διεθνούς κύρους. Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν έξι γευσιγνωσίες ενώ για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι τριών από τα πιο θαυμαστά οινοποιεία στον κόσμο παρουσίασαν σπάνιες ετικέτες, μίλησαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες τη συνταγή της επιτυχίας.

cellier wine fair ondeck 24 6

cellier wine fair ondeck 24 12

Το Cellier Wine Fair είναι ένα φεστιβάλ που εδραίωσε και συνεχίζει να εξελίσσει την κουλτούρα του fine tasting, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρεί αναλλοίωτη την αρχική του αποστολή, που δεν είναι άλλη από το να φέρει σε επαφή το ελληνικό κοινό με παραγωγούς, από την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο.

cellier wine fair ondeck 24 7

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style