Τα Cellier εγκαινιάζουν δυο νέα καταστήματα

Cellier dyo nea katastimata

Με δυο νέα καταστήματα εμπλουτίζεται η αλυσίδα καταστημάτων Cellier.

Η πιο ιστορική κάβα των Αθηνών έρχεται πιο κοντά μας με ένα νέο κατάστημα επι της Λεωφόρου Συγγρού 96 στην περιοχή ΦΙΞ και με ένα ακόμα κατάστημα επί της Λ. Κηφισίας 144 στο Μαρούσι.

Με σύγχρονο σχεδιασμό που συνδυάζει τις κλασικές αξίες Cellier με το σήμερα, φιλοξενούν πάνω από 2.500 ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, premium spirits, delicatessen και πρωτότυπες συνθέσεις δώρων.

Στα ράφια των Cellier o επισκέπτης μπορεί να βρει από το αυθεντικό Beaujolais Nouveau μέχρι και σπάνιες, συλλεκτικές χρονιές, τη μεγαλύτερη συλλογή magnum φιαλών, vegan, βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά ακόμα και «κρασιά» και «αποστάγματα» χωρίς αλκοόλ!
Η ομάδα των Cellier μας περιμένει από την Παρασκευή 9/12 έως και την Κυριακή 11/12 για να γιορτάσουμε μαζί τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων και μας προσφέρει δώρο μια φιάλη κρασί με αγορές άνω των 20 ευρώ. Μάλιστα 30 τυχεροί θα λάβουν ως δώρο μια φιάλη από την private collection ΓΕΝΚΑ1877!

Τα νέα καταστήματα Cellier εντάσσονται στο πλαίσιο της υλοποίησης του πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης της ΓΕΝΚΑ1877, και επιβεβαιώνουν ότι η ΓΕΝΚΑ1877 και τα καταστήματά της, Cellier, αποτελούν συνώνυμο της πρωτοπορίας στο fine drinking και εν γένει στο εμπόριο.

Επισκεφτείτε τα νέα καταστήματα Cellier σε Συγγρού Φιξ, Λ. Συγγρού 96 Αθήνα και σε Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 144 και μάθετε τα πάντα για τον μαγικό κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Flor de Cana Rum: Naturally Aged, Sugar-Free

Flor de Cana Rum: Naturally Aged, Sugar-Free

Η ιστορία του Flor de Caña ξεκίνησε το 1890, όταν ο  Alfredo Francisco Pellas Canessa...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Olympic Yacht Show 2022

Olympic YACHT SHOW 2022 | Decoding Succe…

Η περσινή πεποίθηση ότι το OYS θα αποτελέσει θεσμό που...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Diethnes Sxoleio tis thalassas archipelago

Διεθνές Σχολείο της Θ…

Πλησιάζοντας πλέον στην καρδιά του χειμώνα, το Διεθνές Σχολείο της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Tag Heuer: Aquaracer Professional 200 Solargraph

Tag Heuer: Aquaracer Professional 200 So…

Το καινούργιο TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph είναι το...

Style