Cellier Wine Fair 2023

Cellier Wine Fair 2023

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Tasting στις 26/3/2023 στο Cellier Wine Fair.

H πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, Cellier Wine Fair, θα ανοίξει τις πόρτες της για τους επισκέπτες, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Divani Caravel Hotel.

To Cellier Wine Fair που διοργανώνεται για 15η χρονιά, με την υποστήριξη της GENKA 1877, αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής, διατηρώντας όμως αναλλοίωτη την αρχική του αποστολή, που δεν είναι άλλη απ’ το να φέρει σε επαφή το ελληνικό κοινό με παραγωγούς, απ’ την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο.

cwf1 web

Το 15ο Cellier Wine Fair υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους επισκέπτες αφού αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για τους λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων, να δοκιμάσουν ευρεία γκάμα προϊόντων Ελλήνων και ξένων παραγωγών και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους.

cwf2 web

Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως, θεματικά Premium Masterclasses, παρουσιάσεις νέων ετικετών, Fine Wines & Spirits, προβολές σπάνιων ετικετών, Vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας επιλογών, οίνων και αποσταγμάτων χωρίς αλκοόλ, premium cocktails, delicatessen κ.α. Στην έκθεση θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δεν θα λείψουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

cwf3 web

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας στο cellier.gr και στο viva.gr, από 10 ευρώ και γίνετε αυτόματα μέλος του Cellier Wine Club, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια, μεταξύ των οποίων, 10% έκπτωση για τις αγορές σας στην αλυσίδα καταστημάτων Cellier.

Ζήστε την εμπειρία Cellier Wine Fair!

cwf4 web

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style